ΔΗΜΟΤΙΚΑ 22/11/2020

Παρεμβάσεις και επισκευές στο 1ο & 2ο ΓΕΛ από τον Δήμο Σαλαμίνας

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας από την πρώτη ημέρα της θητείας του επικεντρώθηκε στις εργασίες βελτίωσης και συντήρησης των σχολικών μονάδων της Σαλαμίνας. 

Ο κυριότερος σκοπός αποτέλεσε να παρέχονται στους μαθητές οι πλέον καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης σε κάθε σχολική βαθμίδα. 

Με την συνεργασία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, της Β’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και της Δ.Ε.Π. προχωρήσαμε συγκεκριμένα σε σημαντικές παρεμβάσεις στο 1ο και 2ο ΓΕΛ Σαλαμίνας.

Μεταξύ άλλων, αυτές είναι:

-Μόνωση στις ταράτσες των σχολείων και στο γυμναστήριο, 

-Αντικατάσταση των σαθρών σοβάδων,

-Επισκευή της επιγραφής, 

-Βάψιμο όλων των αιθουσών εσωτερικά του 2ου ΓΕΛ,

αποτελούν μόλις μερικά πρώτα δείγματα των εργασιών μας στο σχολικό συγκρότημα. 

Συνεχίζουμε μεθοδικά προκειμένου το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στους υψηλούς στόχους που θέτει ο Δήμος μας για την εκπαίδευση και τη μόρφωση της νέας γενιάς.



Διαβάστε επίσης

04/09/2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Αττική επενδύει στην εξωστρέφεια – Μετά τη Σαγκάη και την Ζιανγκσού, η στρατηγική οικοδόμησης σταθερής συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Κίνας, ολοκληρώνεται τώρα με το Πεκίνο»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής υποδέχθηκε στο Διοικητήριο τον Εκτελεστικό Αντιδήμαρχο του Δήμου Πεκίνου Xia Linmao – Στο επίκεντρο το…

Η Αττική επενδύει στην εξωστρέφεια με τη στρατηγική συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Κίνας να ολοκληρώνεται στο Πεκίνο.
31/08/2026

«Στέρεψαν»…

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία κάνει ένα διάλειμμα και… ξανά προς τον… γνωστό της εαυτό…