ΔΗΜΟΤΙΚΑ 17/07/2021

Δήμος Σαλαμίνας: «Ας αρχίσουν οι χοροί» στο γεμάτο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας

Ο Δήμος Σαλαμίνας διοργάνωσε μια υπέροχη βραδιά, ένα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι με χορούς, τραγούδια απ’ όλη την παράδοση της πατρίδας μας που απολαύσαμε εχθές βράδυ, 15 Ιουλίου 2021, στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο Δήμος Σαλαμίνας δίνει θερμά συγχαρητήρια στις χορευτικές ομάδες, στους διοργανωτές, στην ορχήστρα και τους τραγουδιστές που πλαισίωσαν με μοναδικό τρόπο την παράσταση καθώς και όλους τους συλλόγους και σωματεία χορού για το εξαίρετο αποτέλεσμα που απολαύσαμε!

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με βραβεύσεις και διακρίσεις στις προσπάθειες όσων συνέβαλλαν δυναμικά και με μεγάλη αφοσίωση στο έργο τους.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας τόνισε πως θα συνεχίζει να στηρίζει το σημαντικό έργο των πολιτιστικών συλλόγων οι οποίοι κρατάνε ψηλά την αξία της παράδοσης και του πολιτισμού μας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.



Διαβάστε επίσης

04/09/2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Αττική επενδύει στην εξωστρέφεια – Μετά τη Σαγκάη και την Ζιανγκσού, η στρατηγική οικοδόμησης σταθερής συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Κίνας, ολοκληρώνεται τώρα με το Πεκίνο»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής υποδέχθηκε στο Διοικητήριο τον Εκτελεστικό Αντιδήμαρχο του Δήμου Πεκίνου Xia Linmao – Στο επίκεντρο το…

Η Αττική επενδύει στην εξωστρέφεια με τη στρατηγική συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Κίνας να ολοκληρώνεται στο Πεκίνο.
31/08/2026

«Στέρεψαν»…

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία κάνει ένα διάλειμμα και… ξανά προς τον… γνωστό της εαυτό…