ΔΗΜΟΤΙΚΑ 01/06/2020

Δημήτρης Παπαστεργίου: Είμαστε δίπλα σε όλα τα σχολεία της χώρας για να λειτουργήσουν με ασφάλεια

Το Ειδικό Σχολείο Λαμίας επισκέφτηκε το πρωί ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου μαζί με τον Δήμαρχο Λαμιέων, Ευθύμιο Καραΐσκο.

Η ΚΕΔΕ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας προσέφερε ειδικές μάσκες για την ασφαλή επαναλειτουργία των ειδικών σχολείων και συμβολικά έγινε η παράδοσή τους σήμερα που άνοιξαν και πάλι για να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές.

Το υγειονομικό υλικό παρέλαβε ο Διευθυντής του Σχολείου, Αποστόλης Παπακωνσταντίνου.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ δήλωσε:
«Στη νέα πραγματικότητα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η ΚΕΔΕ στηρίζουν την ασφαλή επαναλειτουργία των Δημοτικών Σχολείων. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας φροντίσαμε να εξοπλιστούν με ειδικές μάσκες και το απαραίτητο υγειονομικό υλικό όλα τα σχολεία ώστε τα παιδιά μας και οι δάσκαλοι να επιστρέψουν με ασφάλεια στα θρανία και τις δραστηριότητές τους. Η Αυτοδιοίκηση έχει εξασφαλίσει και το προσωπικό καθαριότητας που θα βρίσκεται στα σχολεία και θα τα καθαρίζει και κατά τη διάρκεια των ωρών διδασκαλίας. Η ΚΕΔΕ και οι Δήμοι φροντίσαμε η υγειονομική κρίση να μη μετατραπεί σε κοινωνική κρίση και τα καταφέραμε. Καλή αρχή»

Ο Δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιος Καραΐσκος δήλωσε:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΚΕΔΕ και τον Πρόεδρο, που με τις πρωτοβουλίες τους βοήθησαν να μη μετατραπεί η υγειονομική κρίση σε κοινωνική, όπως τόνισε και ο κ. Παπαστεργίου. Τα παιδιά μας επιστρέφουν στα θρανία τους με ασφάλεια, υγιεινή και καθαριότητα χάρη στις προσπάθειες όλων μας».



Διαβάστε επίσης

04/09/2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Αττική επενδύει στην εξωστρέφεια – Μετά τη Σαγκάη και την Ζιανγκσού, η στρατηγική οικοδόμησης σταθερής συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Κίνας, ολοκληρώνεται τώρα με το Πεκίνο»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής υποδέχθηκε στο Διοικητήριο τον Εκτελεστικό Αντιδήμαρχο του Δήμου Πεκίνου Xia Linmao – Στο επίκεντρο το…

Η Αττική επενδύει στην εξωστρέφεια με τη στρατηγική συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Κίνας να ολοκληρώνεται στο Πεκίνο.
31/08/2026

«Στέρεψαν»…

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία κάνει ένα διάλειμμα και… ξανά προς τον… γνωστό της εαυτό…