
«Καλά θα Πάει κι Αυτό» – Επεισόδιο 16: Στο ψαράδικο, ο Αλέκος και η Ρόδω βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα
Tι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο: Ο ιός στην εταιρεία του Πάρι καταπίνει δεδομένα σαν αφηνιασμένο τέρας, οι υπάλληλοι είναι σε πανικό. Ο Πάρις, έτοιμος να λυγίσει, απαιτεί από τον Ηλία να προστατεύσει με κάθε τρόπο τα δεδομένα των χρηστών.
Δείτε το επεισόδιo ΕΔΩ
Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ
Στο ψαράδικο, ο Αλέκος και η Ρόδω βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα: ουρές πελατών, καβγάδες και η «Δώρο Α.Ι.» με τη σαγηνευτική φωνή της ξεπουλάει ψάρια και προκαλεί υστερία.
Η Μιχαέλα, η Νίκη και η Ελισάβετ στήνουν τα δικά τους σχέδια, με μυστικά που δεν θέλουν να αποκαλυφθούν. Η Νίκη ανοίγει επιτέλους την καρδιά της: ο εφιάλτης του Πάνου, οι ξυλοδαρμοί και ο φόβος του βιασμού βγαίνουν στο φως. Η Μιχαέλα τη στηρίζει, στέλνοντας μήνυμα on camera για το «Signal for Help» και τη σημασία που έχει να μην αφήνουμε καμία γυναίκα μόνη. Όμως, ο Πάνος είναι ήδη στο καφέ παριστάνοντας τον ευγενικό πελάτη.
Στο μέτωπο της εταιρείας, ο Πάρις βλέπει όνειρα και εφιάλτες να μπλέκονται, αναρωτώμενος αν μπορεί να εμπιστευτεί τον Ηλία. Ο Τζόνι, από την άλλη, ζητά από τον Ηλία να ψάξει τα πάντα για όλους, ενώ το ειδύλλιό του με τη Ντιέγκο παίρνει πιο σοβαρή τροπή – με φόντο… βίντεο του Σαραβάκου!
Ο Απόλλωνας μαθαίνει από τον Μάνο ότι η Στέλλα ίσως έχει μπλέξει σε σκάνδαλο με πλαστή διαπίστευση στη Νέα Υόρκη.
Στο σπίτι των Σωτηρίου, ο Ερρίκος βρίσκει ξανά το κέφι του. Η Κατερίνα και η Νάταλι τον ακούν από τα διπλανά δωμάτια. Ο Τάσος, όμως, έχει άλλα στο μυαλό – τηλεφωνεί κρυφά στην Τίνα, ενώ μια γκάφα τον προδίδει: ξέρει περισσότερα για το χακάρισμα της Needs απ’ όσα θα έπρεπε.
Η Χαρίκλεια και η Φιλιώ σχεδιάζουν να καλέσουν τους μπράβους στο σπίτι για… φακές, με σκοπό να τους «ξεψαχνίσουν»!
Η νέα κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, που θα κάνει το κοινό να γελάσει, να συγκινηθεί και να ταυτιστεί με τους ήρωες, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.
Η ανατρεπτική σειρά της ΕΡΤ, που θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22:45, έχει εξασφαλίσει ένα all star cast το οποίο αποτελείται από τους: Κώστα Κόκλα, Μαρία Λεκάκη, Γιάννη Ζουγανέλη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιώργος Χριστοδούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πάρι Θωμόπουλο, Μαρία Κωνσταντάκη, Πέτρος Σκαρμέας, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ίαν Στρατή, Κώστα Κορωναίο, Στέλιο Ιακωβίδη.
Στον ρόλο της Χαρίκλειας, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.
Στον ρόλο της Φιλιώς η Ελένη Φιλίνη.
Το τραγούδι των τίτλων «Καλά θα πάει κι αυτό», ερμηνεύουν ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Βασίλης Καζούλης. Tη μουσική υπογράφει ο Νίκος Τερζής και τους στίχους ο Γιάννης Κότσιρας.
Η υπόθεση
Ο Πάρις και η Μιχαέλα μεγάλωσαν μαζί, σε μια παραθαλάσσια πόλη που μύριζε αλάτι, αναμνήσεις, αθωότητα, αλλά και ψέμα, καταπιεσμένο συναίσθημα και απωθημένα. Οι δυο τους, δεμένοι με εκείνο το νήμα που δεν είχε όνομα. Δεν ήταν ούτε φιλία, ούτε έρωτας, ούτε αίμα. Ήταν όλα μαζί. Μέχρι που δεν ήταν τίποτα.
Τον έρωτα, δεν τον σκοτώνεις με μαχαίρι. Τον σκοτώνεις με μια κουβέντα που δεν έπρεπε να είχε ειπωθεί. Μια φράση του Πάρι τα γκρέμισε όλα. Εκείνη, που τον άκουσε χωρίς να έπρεπε, έφυγε.
Ο Πάρις βυθίστηκε στον μοναχικό του κόσμο και έκανε αυτό που κάνουν οι λυγισμένοι άνθρωποι με υψηλό I.Q. Δεν έγραψε ποίημα, δεν έγραψε γράμμα. Έγραψε κώδικα. Η πλατφόρμα Α.Ι. εφαρμογών, «NEEDS», γεννήθηκε απ’ την ανάγκη του να αγαπηθεί, χωρίς να εκτεθεί. Είναι ένας αλγόριθμος που σε καταλαβαίνει καλύτερα απ’ τη μάνα σου, και μερικές φορές καλύτερα κι απ’ τον εαυτό σου.
Πέντε χρόνια αργότερα, οι δρόμοι τους ξανασυναντιούνται. Τυχαία; Ο Πάρις επιστρέφει αγνώριστος, επιτυχημένος, κομψός και επιβεβαιωμένος. Το νέο look κρύβει τα παλιά «ρούχα»… Αφού είναι το ίδιο κατεστραμμένος όπως τον άφησε η Μιχαέλα. Το δημιούργημά του… η «NEEDS», είναι πλέον το σύστημα που κυβερνά τις ζωές όλων. Η Μιχαέλα μπλέκεται στον ιστό της. Στην εταιρεία που έγινε το πιο δυνατό κοινωνικό φαινόμενο. Εκεί ανακαλύπτει πως οι άνθρωποι δεν άλλαξαν απλώς, αλλά έδωσαν στο Α.Ι. όλα όσα δεν ήθελαν να κουβαλάνε: τον πόνο, τον έρωτα, την απόρριψη, τις ενοχές τους.
Και κάπου εκεί αρχίζει η ιστορία μας.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παίζουν: Κώστας Κόκλας, Μαρία Λεκάκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Τζίνη Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιώργος Χριστοδούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Μαρία Κωνσταντάκη, Πέτρος Σκαρμέας, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ίαν Στρατής, Κώστας Κορωναίος, Στέλιος Ιακωβίδης
Στον ρόλο της Χαρίκλειας η Μίρκα Παπακωνσταντίνου
Στον ρόλο της Φιλιώς η Ελένη Φιλίνη
Σενάριο: Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Σκηνοθέτες: Ράνια Χαραλαμποπούλου, Ειρήνη Λουκάτου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ιωάννης Κουρπαδάκης, Νίκος Βούλγαρης
Ενδυματολόγος: Κατερίνα Κοντού