
«Η Γη της Ελιάς» επεισόδιο 136: Η Ασπασία σκέφτεται να φύγει για Πειραιά
Ανατροπές και εντάσεις έρχονται στη Μάνη, καθώς στο «Η Γη της Ελιάς» επεισόδιο 136 η Ασπασία νιώθει πιεσμένη από τις καταστάσεις και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει μόνιμα στον Πειραιά. Την ίδια ώρα, η αστυνομία στήνει μια μεγάλη επιχείρηση παγίδευσης, καταγράφοντας κάθε κίνηση των υπόπτων.
Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ
Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ
Ο Μανώλης λέει ψέματα στη Χριστιάνα για τους λόγους που η Αλεξάνδρα βρίσκεται στη Μάνη, ενώ ζητά από την Αμαλία να προσέχει τη μητέρα του. Παράλληλα, η Ασπασία νιώθει ξένη στον τόπο της και σκέφτεται να φύγει για τον Πειραιά.
Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος ζητά επίμονα από την Ισμήνη να κόψει τις επαφές με τη Φρύνη, όμως εκείνη αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες εναντίον της.
Την ίδια στιγμή, η Χάιδω κάνει κρυφές εφόδους στο σπίτι του Λυκούργου και του εξαφανίζει τα φαγητά, με τον Παρασκευά να προσπαθεί να τους επανασυνδέσει. Αντίθετα, ο Στάθης και η Ερωφίλη έχουν έναν έντονο καυγά, καθώς εκείνη αρνείται να του αποκαλύψει την αλήθεια.
Τέλος, οι έρευνες της αστυνομίας παίρνουν φωτιά. Ο Στέλιος αποκαλύπτει στον Μανώλη και τον Παυλή ότι ο Αντώνης ήταν δίγαμος, εξετάζοντας τη σύνδεσή του με τον φόνο στον Διόνυσο. Η παγίδα στήνεται όταν ο Ρούσσος ζητά να δει τον αρχηγό, με τη Χριστιάνα να εμφανίζεται μπροστά του και τις αρχές να καταγράφουν τα πάντα.
Το έργο
Ο νέος κύκλος ανοίγει με δραματικές εξελίξεις και έντονα συναισθηματικά φορτία. Η εισβολή της οικογένειας Ρουσσάκη από την Κρήτη ανατρέπει τις ισορροπίες, φέρνοντας στο προσκήνιο σκοτεινά μυστικά, παλιούς λογαριασμούς και μια εκδικητική διάθεση που απειλεί να καταστρέψει ό,τι έχει απομείνει όρθιο.
Ένας αόρατος κίνδυνος ελλοχεύει, καθώς ο τρόμος του serial killer εξαπλώνεται, απειλώντας ακόμα και τους πιο ισχυρούς. Την ίδια ώρα, στη Μάνη, τα τραύματα του παρελθόντος δεν έχουν επουλωθεί.
Ο Στάθης προσπαθεί να διαχειριστεί τη ντροπή και το σοκ από το φιάσκο του γάμου της Βασιλικής και το νέο σκάνδαλο που την περιβάλλει, ενώ η Αθηνά συνεχίζει να παλεύει με τα χτυπήματα της προδοσίας από τον Τζον και την Ιουλία.
Μέσα σε αυτό το σκοτεινό και απειλητικό σκηνικό, ο έρωτας δεν σταματά να διεκδικεί χώρο. Ένας νέος μεγάλος έρωτας έρχεται να δώσει ελπίδα και να απαλύνει τον πόνο, αποδεικνύοντας πως ακόμη και στο πιο σκληρό χώμα, η αγάπη μπορεί να ανθίσει.
Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Με τον Γιώργο Παρτσαλάκη
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Αντωνία Χαραλάμπους, Έλενα Χριστοφή, Βαρβάρα Λάρμου, Ιφιγένεια Τζόλα, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Λουκία Βασιλείου, Μάριος Μαριόλος, Θεόφιλος Πασχάλης, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Κωνσταντίνος Χειλάς, Στέλλα Κωστοπούλου, Ντένια Ψυλλιά, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Ντόρις Κυριακίδου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Αλεξάνδρα Ντούνη
Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ
Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Συμβολαιογράφος, ο Μάξιμος Μουμούρης
Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Μάριος Αθανασίου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Αλεξάνδρα, η Πέμη Ζούνη
Στέφανος, ο Αντρέας Γεωργίου
Guest star, Μάρω Κοντού
Ανδρέας Βαρώτσος, ο Γρηγόρης Βαλτινός
Και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA
#GiTisElias