Δημόσια Συνεδρία Εγκατάστασης Νέων Αρχών Ακαδημίας Αθηνών  έτους 2026

Δημόσια Συνεδρία Εγκατάστασης Νέων Αρχών Ακαδημίας Αθηνών έτους 2026

Δημόσια Συνεδρία Εγκατάστασης Νέων Αρχών Ακαδημίας Αθηνών έτους 2026, Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026, 19.00 ανακοίνωση η Ακαδημία Αθηνών.
Συγκεκριμένα την Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί, στην Αίθουσα Τελετών της Ακαδημίας, η Δημόσια Συνεδρία Εγκατάστασης Νέων Αρχών της Ακαδημίας Αθηνών για το έτος 2026, ήτοι η Συνεδρία για την εγκατάσταση του Προέδρου κ. Νικηφόρου Διαμαντούρου και του Αντιπροέδρου κ. Αθανάσιου Φωκά.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος, κ. Μιχάλης Τιβέριος, θα εκθέσει τον απολογισμό του έργου των Κέντρων και Γραφείων Ερεύνης της Ακαδημίας Αθηνών για το έτος 2025.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος για το έτος 2026, κ. Νικηφόρος Διαμαντούρος, θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Η Ακαδημία Αθηνών στο κατώφλι του δεύτερου αιώνα του βίου της. Προκλήσεις και ευκαιρίες».

Η συνεδρία θα μεταδοθεί ζωντανά από την παρούσα ιστοσελίδα https://www.academyofathens.gr