Αγωνία στη κυβέρνηση για το πώς θα κινηθεί ο Ντ. Τραμπ…

Αγωνία Από την ημέρα της εκλογής του Ντ. Τραμπστην Προεδρία των ΗΠΑ ο πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχουν επιδοθεί σε ένα πρωτόγνωρο μπαράζ.

Για το πόσο στενές είναι οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις, πόσο καλά πηγαίνει η συνεργασία των δύο χωρών κ.ά. Γεγονός που προκαλεί απορίες και ερωτηματικά ως προς τη σκοπιμότητα των επαναλαμβανόμενων διακηρύξεων.

Ορισμένοι εκτιμούν ότι πίσω από τη στάση αυτή της κυβέρνησης κρύβεται μια ανησυχία και αγωνία για το πώς θα κινηθεί ο Ντ. Τραμπ στο θέμα των ελληνοτουρκικών.

Όσο για τις διασυνδέσεις που, υποτίθεται, έχει ο Κυρ. Μητσοτάκης με το σύστημα Τραμπ, προφανώς δεν είναι τόσο ισχυρές όσο υποστηρίζουν.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

[wp-rss-aggregator source=”488842″]



Διαβάστε επίσης

18/09/2026

Στον βωμό του κέρδους

Εδώ και αρκετές μέρες, βλέπουμε και ακούμε να διαφημίζονται σε όλα τα Μέσα ξένα κολέγια που έχουν παραρτήματα…