
«ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ» επεισόδιο 107: Η έλευση της Κικής αλλάζει τις ισορροπίες
Στο επεισόδιο 107 της σειράς «Άγιος Έρωτας», οι εξελίξεις στη Στέρνα παίρνουν απρόβλεπτη τροπή καθώς νέα πρόσωπα και τραγικά γεγονότα έρχονται στο φως. Η εμφάνιση της Κικής προκαλεί αναστάτωση, ενώ μια ξαφνική απώλεια βυθίζει την τοπική κοινωνία στο σοκ, την ίδια στιγμή που οι κάτοικοι προσπαθούν να διαχειριστούν τα δικά τους προσωπικά αδιέξοδα.
Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ
Οι εξελίξεις που συγκλονίζουν
Η έλευση της Κικής στη Στέρνα αλλάζει τις ισορροπίες και όλοι προσπαθούν να την κρύψουν από τον Παύλο, προκειμένου να αποφευχθούν νέες εντάσεις. Την ίδια στιγμή, η Δώρα ζητά από τον Παύλο να τη συνοδέψει στην εκκλησία για τον γάμο της. Η Χλόη μένει ξαφνιασμένη από τη γνωριμία με τη γιαγιά της, ενώ μια κίνηση του Λεωνίδα την εκπλήσσει ευχάριστα.
Παράλληλα, η έξοδος της Ελένης και του Περικλή εξελίσσεται με θετικό τρόπο, ωστόσο ο Ηλίας παραμένει καχύποπτος και προσπαθεί να καταλάβει ποιο είναι το πραγματικό κίνητρο της Ελένης. Η Θάλεια και ο Κυριάκος εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την Κική, ενώ η διευθύντρια των φυλακών, η Στεργίου, γεννά νέες υποψίες στη Χριστίνα σχετικά με τον Αντρέα.
Ο Νικόλαος δέχεται ένα πλήγμα όταν μαθαίνει πως η Δέσποινα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο νέο της πόστο και η ανησυχία του μεγαλώνει. Το κλίμα βαραίνει οριστικά όταν η είδηση για την αυτοκτονία του Σωτήρη σκάει σαν βόμβα, με τον Νικηφόρο να προσπαθεί απεγνωσμένα να καταλάβει τι ήταν αυτό που ώθησε τον χωροφύλακα στο απονενοημένο διάβημα.
Το έργο
Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που βρίσκεται εκεί. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.
Το σενάριο της νέας καθημερινής σειράς υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Πρωτότυπη μουσική για τη σειρά γράφει ο Στέφανος Κορκολής.
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή
Παραγωγή Primavisione