ΔΗΜΟΤΙΚΑ 07/01/2020

Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τα 2.500 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας

To 2020 συμπληρώνονται 2.500 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Παράλληλα, συμπληρώνονται 2.500 χρόνια από τη γέννηση του Ευριπίδη.

Οι σκηνές ενηλίκων (Κεντρική Σκηνή & Σκηνή Βαρνάβα) του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν στις επετειακές εκδηλώσεις σε Μαραθώνα, Σαλαμίνα, Σπάρτη & Θερμοπύλες, ανεβάζοντας το έργο “Αλκηστις” του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Νίκου Γκεσούλη.

Το ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ. καλεί τους ενδιαφερομένους που θέλουν να συμμετάσχουν στην παράσταση να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6932.464142 & 6945.031113.

Η διανομή δεν έχει ξεκινήσει!

Οι πρόβες θα αρχίσουν την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα & Τρίτη (7.30-10.30μμ) στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Νέας Μάκρης και κάθε Τετάρτη στο νηπιαγωγείο Βαρνάβα (6.30-9.30μμ). Από το Μάιο 2020 οι πρόβες θα πραγματοποιούνται στον Μαραθώνα (θα υπάρξει σχετική ενημέρωση).

Η μουσική της παράστασης θα είναι του Χρήστου Λεοντή.



Διαβάστε επίσης

04/09/2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Αττική επενδύει στην εξωστρέφεια – Μετά τη Σαγκάη και την Ζιανγκσού, η στρατηγική οικοδόμησης σταθερής συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Κίνας, ολοκληρώνεται τώρα με το Πεκίνο»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής υποδέχθηκε στο Διοικητήριο τον Εκτελεστικό Αντιδήμαρχο του Δήμου Πεκίνου Xia Linmao – Στο επίκεντρο το…

Η Αττική επενδύει στην εξωστρέφεια με τη στρατηγική συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Κίνας να ολοκληρώνεται στο Πεκίνο.
31/08/2026

«Στέρεψαν»…

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία κάνει ένα διάλειμμα και… ξανά προς τον… γνωστό της εαυτό…