Πιέσεις στο ΠΑΣΟΚ

Έτσι όπως εξελίσσονται τα γεγονότα και οι… δημοσκοπήσεις, στη Χαρ. Τρικούπη δεν ανησυχούν μόνο για τις εκλογές αλλά και για τις επαναληπτικές, τις δεύτερες εννοώ.

Και αυτό διότι α ντιλαμβάνονται ότι σε περίπτωση που είναι τρίτο κόμμα θα δεχθούν έντονες πιέσεις και από πολλές πλευρές.

Από τη Νέα Δημοκρατία, που θα θελήσει να προσεγγίσει τους κεντρώους ψηφοφόρους του Κινήματος. Από τον ΣΥΡΙΖΑ, που θα θελήσει να τους πάρει τους κεντροαριστερούς.

Και από τους πολίτες, τη μεγάλη πλειοψηφία, που θα ζητάει τον σχηματισμό κυβέρνησης για να πάρει τέλος η αστάθεια και η αβεβαιότητα.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ



Διαβάστε επίσης

08/09/2026

Προϋποθέσεις

Εντάξει, όσοι εμπλέκονται ή θέλουν να ε­μπλακούν με την πολιτική δεν το κάνουν απαραίτητα για να σώσουν τη…

08/09/2026

Εμφύλιος

Όσοι πίστευαν ότι η ίδρυση νέου κόμματος από τον Αντ. Σαμαρά θα ήταν απλά… μια μέρα στη δουλειά…

08/09/2026

ΑΝΑΛΕΚΤΑ: Άνοδος και πτώση

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Όλοι, μα όλοι, κάνουν λάθος με τη Μαρία Καρυστιανού; Η όψιμη αφύπνιση όσων…

07/09/2026

Δύο ταχύτητες στη χηρεία

Άλλο κλίμα στις αναρτήσεις της Νίκης Κεραμέως και άλλο στα σχόλια από κάτω. Την ώρα που η υπουργός…

Γυναίκα με κοστούμι υπογράφει έγγραφο, ενώ κάθεται σε πολυτελή καρέκλα, εκφράζοντας δυσαρέσκεια.