MEDIA 29/10/2026

«Νταντά της Γειτονιάς» επεισόδιο 1: Στο πρώτο επεισόδιο γνωρίζουμε τον Γιάννη

Στο πρώτο επεισόδιο 1 γνωρίζουμε τον Γιάννη (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), έναν μονόχνοτο και μουρτζούφλη συνταξιούχο δάσκαλο, ο οποίος μετά την απώλεια της συζύγου του έχει απομονωθεί στο σπίτι του στο Περιστέρι.

▶ Παρακολουθήστε τις εξελίξεις της σειράς σε live streaming στο MEGA

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς ΕΔΩ

Τι θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο:

Από την άλλη πλευρά, η Χριστίνα (Ρένα Λύκου) είναι μια εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών (της Ελευθερίας και του Κλεομένη), η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να ισορροπήσει ανάμεσα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το απόλυτο χάος της καθημερινότητας.

Εξαιτίας ενός γραφειοκρατικού λάθους σε ένα κρατικό πρόγραμμα, ο Γιάννης επιλέγεται και προσλαμβάνεται για να εργαστεί ως… «Νταντά της Γειτονιάς» για τα παιδιά της Χριστίνας. Η αυστηρή πειθαρχία και το συντηρητικό πρόγραμμα του πρώην δασκάλου έρχονται σε άμεση και απολαυστική σύγκρουση με το χαοτικό περιβάλλον της οικογένειας, δημιουργώντας τις πρώτες μεγάλες παρεξηγήσεις.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

Μια σύγχρονη ιστορία, γεμάτη χιούμορ και ζεστασιά, που μας υπενθυμίζει ότι ποτέ δεν είναι αργά να γνωρίσεις αυτόν, που θα σε οδηγήσει εκεί όπου ανήκεις. Η σειρά εξελίσσεται στις πολύχρωμες γειτονιές του Περιστερίου. Εκεί θα ξεκινήσει η κοινή πορεία δύο ανθρώπων, που δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί. Ο Γιάννης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) είναι ένας συνταξιούχος δάσκαλος και χήρος. Από τότε που έχασε τη γυναίκα του, η ζωή του έχει βαλτώσει στη μοναξιά και τη ρουτίνα.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά του, η νεαρή Χριστίνα (Ρένα Λύκου) πασχίζει να μεγαλώσει μόνη τα δυο παιδιά της, την 7χρονη Ελευθερία και τον μόλις ενός έτους Κλεομένη, ενώ παράλληλα εργάζεται σε ένα σαντουιτσάδικο. Ένα γραφειοκρατικό λάθος θα διασταυρώσει τους δρόμους τους, όταν ο Γιάννης θα επιλεγεί από ένα κρατικό πρόγραμμα – το οποίο δεν αιτήθηκε ποτέ – να εργαστεί ως «Νταντά της Γειτονιάς». Τα παιδιά που καλείται να φροντίσει είναι η Ελευθερία και ο Κλεομένης.

Πρωταγωνιστούν: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Δημήτρης Πιατάς, Ελένη Κρίτα, Βάνα Ραμπότα, Ρένα Λύκου, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Αντώνης Γιαννακός, Μελίνα Πολυζώνη και η μικρή Αμαρυλλίς Καπίρη.

Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος

Σενάριο: Λαμπρινή Σκρέκα – Ζωή Κοΐβαρη

Επιμέλεια Σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα

Παραγωγή: ARCADIA

#NtantaTisGeitonias



Διαβάστε επίσης