ΔΗΜΟΤΙΚΑ 30/04/2025

«Ήρωας γίνεσαι όταν προλαμβάνεις!». Κοινωνικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης για την αντιπυρική περίοδο (ΣΠΟΤ)

Στέλεχος της Περιφέρειας Κρήτης με στολή δασοπυροσβέστη στέλνει μήνυμα για την αντιπυρική περίοδο.

«Ήρωας γίνεσαι όταν προλαμβάνεις!». Αυτός είναι τίτλος του νέου κοινωνικού μηνύ-ματος της Περιφέρειας Κρήτης που δημιουργήθηκε με στόχο ν’ αναδείξει την αξία της πρόληψης απέναντι στο φαινόμενο των πυρκαγιών και τη σημασία των συνερ-γειών Υπηρεσιών, φορέων, εθελοντών και πολιτών στην κοινή προσπάθεια καταπο-λέμησης των πυρκαγιών.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρει: «Στη μάχη κατά των πυρκαγιών, πυροσβέστες, εθελοντές, σώματα ασφαλείας, στρατιώ-τες, με θάρρος και αυταπάρνηση προστατεύουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Είναι οι αφανείς ήρωες, στους οποίους οφείλουμε απεριόριστη ευγνωμοσύνη.

Ήρωας, επίσης, γίνεσαι όταν προλαμβάνεις. Κάθε προσπάθεια για την αποφυγή εκ-δήλωσης πυρκαγιών, κατά τη θερινή περίοδο, έχει μεγάλη αξία. Ως Περιφέρεια Κρή-της, απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες. Να γίνουμε όλοι ήρωες προλαμ-βάνοντας μια εστία φωτιάς που μπορεί να γίνει καταστροφική».

Το σποτ είναι ελεύθερο για προβολή ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου που ξε-κινά και έγινε με την συμβολή της Περιφερειακής διοίκησης των Πυροσβεστικών Υ-πηρεσιών Κρήτης.

FACEBOOK: https://fb.watch/zgtZ9KS1p-/

YOUTUBE


[wp-rss-aggregator pagination=”on”]



Διαβάστε επίσης

04/09/2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Αττική επενδύει στην εξωστρέφεια – Μετά τη Σαγκάη και την Ζιανγκσού, η στρατηγική οικοδόμησης σταθερής συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Κίνας, ολοκληρώνεται τώρα με το Πεκίνο»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής υποδέχθηκε στο Διοικητήριο τον Εκτελεστικό Αντιδήμαρχο του Δήμου Πεκίνου Xia Linmao – Στο επίκεντρο το…

Η Αττική επενδύει στην εξωστρέφεια με τη στρατηγική συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Κίνας να ολοκληρώνεται στο Πεκίνο.
31/08/2026

«Στέρεψαν»…

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία κάνει ένα διάλειμμα και… ξανά προς τον… γνωστό της εαυτό…