Ν. Γκουλής στο “Π”: Αυτή η εβδομάδα ίσως κρίνει πολλά…

Ν. Γκουλής στο “Π”: Αυτή η εβδομάδα ίσως κρίνει πολλά…

Του
ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΥΛΗ
Προπονητή Ποδοσφαίρου


Θα είναι απαιτητική η εβδομάδα για τις ομάδες μας στην Ευρώπη και ίσως κρίνει πολλά για το μέλλον τους στις διοργανώσεις στις οποίες μετέχουν. Ο Ολυμπιακός έχει σίγουρα το πιο δύσκολο έργο απέναντι στο μεγαθήριο που λέγεται Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως, η πείρα με έχει διδάξει πως δεν υπάρχουν αγώνες εκ προοιμίου χαμένοι και πιστεύω ότι η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, που στο παρελθόν έχει διακριθεί σε τέτοιου είδους «τιτανομαχίες», θα καταβάλει την προσπάθειά της, προσβλέποντας στο καλύτερο δυνατό.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα με την Μπραν. Σκληροτράχηλοι οι Νορβηγοί, αλλά την ποιότητα των παικτών του Λουτσέσκου δεν την έχουν. Όπως και στο ματς με τη Στουρμ Γκρατς, φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, που με τον Μπενίτεθ εμφανίζει δείγματα βελτίωσης. Πιο δύσκολη, ασφαλώς, η αποστολή της ΑΕΚ, έστω και αν η Φιορεντίνα είναι στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων χρόνων της. Όμως, οι Ιταλοί άλλαξαν προπονητή και ψάχνουν να ανακάμψουν, συνεπώς, το παιχνίδι στη Φλωρεντία απαιτεί τεράστια προσοχή και συγκέντρωση. Δεν είναι απίθανη μια ελληνική επιτυχία, αλλά θα χρειαστεί σπουδαία απόδοση και εννοείται τύχη.

Τώρα που οι διοργανώσεις φτάνουν στην κορύφωσή τους, κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, και το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει την πολυτέλεια να τους σπαταλά. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και δύναμη.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ