
Μια νύχτα μόνο επεισόδιο 58: Σοκ από τη δολοφονία της Ευθυμίου – Ο Οδυσσέας αντιμέτωπος με τον νόμο
Στο επεισόδιο 58 της σειράς «Μια νύχτα μόνο», η είδηση για τη δολοφονία της Ευθυμίου πέφτει σαν κεραυνός, αφήνοντας τους πάντες σε κατάσταση σοκ. Ο Οδυσσέας, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας, αποφασίζει να προχωρήσει σε δημόσιες δηλώσεις σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ελέγξει τις εξελίξεις και να προλάβει τη χιονοστιβάδα που έρχεται. Ωστόσο, ο Ζαμπετάκος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη, κρατώντας έναν κρυφό άσο που απειλεί να ανατρέψει τα πάντα.
Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ
Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ
Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος επιστρατεύει όλο του το σθένος για να διατηρήσει την ψυχραιμία και τις ισορροπίες, τόσο στους κόλπους της εταιρείας όσο και στην οικογένειά του, που δοκιμάζεται σκληρά. Η Αλεξάνδρα αναζητά απεγνωσμένα τον Οδυσσέα, ενώ η Κατερίνη κυριεύεται από τους χειρότερους φόβους της. Παράλληλα, η Αρετή παλεύει με τον εαυτό της, διχασμένη ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα, προσπαθώντας να αποφασίσει αν θα στηρίξει τον άνθρωπό της σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.
Ενώ οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του ενόχου, η εμφάνιση του αξιωματικού Κρίμπα αλλάζει τα δεδομένα. Ο αξιωματικός εντοπίζει τον Οδυσσέα και η συνάντησή τους αναμένεται να δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις, φέρνοντας στο φως στοιχεία που θα καθορίσουν το μέλλον όλων των εμπλεκομένων.
Το έργο
Ένας άντρας με πληγές που δεν έχουν κλείσει. Μια γυναίκα που δεν έχει άλλη επιλογή και μια νύχτα που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές τους.
Η Αρετή Τριανταφύλλου (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) είναι μια βραβευμένη αρχιτέκτονας, χήρα και μητέρα ενός 8χρονου αγοριού, το οποίο αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ζει αποκλεισμένη από την οικογένεια του συζύγου της και παλεύει, με μόνο σκοπό να προσφέρει στο παιδί της την ευκαιρία για ζωή. Υπερήφανη και με υψηλές ηθικές αξίες, θα αναγκαστεί να δεχτεί μια πρόταση που την πληγώνει, προκειμένου να σώσει τον γιο της.
Ο Οδυσσέας Χαριτάκης (Δημήτρης Λάλος) είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ένας άνθρωπος ψυχρός και εσωστρεφής, καθώς πίσω από την αυστηρή εικόνα του κρύβεται ένας άντρας «σημαδεμένος» από την παιδική του ηλικία. Δεν εμπιστεύεται τις γυναίκες και δεν αφήνει κανέναν να τον πλησιάσει. Μέχρι τη στιγμή που μπαίνει στη ζωή του η Αρετή. Ο έρωτάς τους θα τον αναγκάσει να κοιτάξει τον εαυτό του κατάματα. Όταν η Αρετή ζητά ένα μεγάλο ποσό από την εταιρεία του, για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα του παιδιού της, ο Οδυσσέας της προτείνει ως αντάλλαγμα, χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια, να περάσει μια νύχτα μαζί του.
Αυτή η νύχτα ξεκινά ως συμφωνία, αλλά θα μετατραπεί σε έναν παράφορο έρωτα, που κανείς από τους δυο δεν θα μπορέσει να αρνηθεί. Οι ενοχές, η σύγκρουση και η έλξη θα ενώσουν δυο βαθιά τραυματισμένες ψυχές σε μια ιστορία αγάπης γεμάτη ένταση, τρυφερότητα και αλήθεια.
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Τάσος Ιορδανίδης, Γιάννης Βούρος, Φιλαρέτη Κομνηνού, Λυδία Φωτοπούλου, Μαρία Ζορμπά, Εριέττα Μανούρη, Μαριάννα Πουρέγκα, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Αλέξανδρος Σιάτρας, Ντέμη Παπαδέα, Ηλιάννα Μαυρομάτη, Φωτεινή Ντεμίρη, Σταύρος Καραγιάννης, Φοίβος Παπακώστας, Κυριάκος Σαλής, Παύλος Πιέρρος, Τίτος Πινακάς, Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, Πένυ Αγοραστού, Μόσχα Χατζηευσταθίου, Άννα Μάγκου, Πηνελόπη Πλάκα, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στέλλα Κωστοπούλου, Φώτης Πετρίδης, Χρήστος Χαλβατζάρας, Εύη Δαέλη, Γιώργος Τσούρμας, Χρήστος Γεωργαλής, Αργυρώ Ανανιάδου, Χρύσα Ρώμα.
Και τα παιδιά: Νικόλας Καβρουλάκης, Μάιρα Ελευθερίου, Άννυ Μασσιάλα
Σκηνοθεσία: Στάμος Τσάμης
Σενάριο: Γιώργος Κρητικός – Στέλλα Βασιλαντωνάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μουρίκης
Σκηνογράφος: Μαρία Καραθάνου
Ενδυματολόγος: Δομνίκη Βασιαγεώργη
Μουσική: Νίκος Τερζής
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: JK PRODUCTIONS
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ALTER EGO MEDIA – MEGA