Στο βήμα του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» απόψε, Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2026, στις 20:00, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Με την πολιτική συγκυρία να φέρει το ΠΑΣΟΚ στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η αποψινή ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη θεωρείται κομβικής σημασίας. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να στείλει καθαρό μήνυμα κυβερνητικής ετοιμότητας, παρουσιάζοντας ένα συγκροτημένο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό σχέδιο για την «επόμενη μέρα» της χώρας.
Το σχέδιο αυτό εστιάζει στην ανασύνταξη της οικονομίας, τη δίκαιη φορολόγηση, την ενίσχυση των συντάξεων και την αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους. Παράλληλα, θα παρουσιάσει επτά έτοιμα νομοσχέδια με άμεσες θεσμικές τομές, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν η ψηφιακή θωράκιση της Διαύγειας και ένα νέο, διαφανές πλαίσιο για τις δημόσιες συμβάσεις.
Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη και όλες τις πολιτικές εξελίξεις από το «Ι. Βελλίδης» στη ζωντανή μετάδοση που ακολουθεί.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη θα ολοκληρωθεί αύριο, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, με την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.