Μετά τον Νικ Καλάθη, στον Παναθηναϊκό ασχολούνται και με το άλλο μεγάλο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τον Κώστα Κουφό. Οι «πράσινοι» ήθελαν και πέρυσι τον διεθνή σέντερ της Γιούτα, αλλά ο παίκτης προτίμησε τότε τον μαγικό κόσμο του
NBA. Η αποτυχία, ωστόσο, ουδόλως αποθάρρυνε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», που διατηρούν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Κουφό, αλλά και με τη μητέρα του, η οποία τον επηρεάζει σημαντικά στις περισσότερες αποφάσεις του.
Φυσικά, η απόκτηση του νεαρού παίκτη θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, έστω και αν ο Κουφός δεν έχει στους Τζαζ τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί. Αν, όμως, αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι ο Νίκολα Πέκοβιτς και οι Σαρμαντίνι, Μπόγρης δείξουν ότι χρειάζονται έξτρα στήριγμα και χρόνο για να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο, οι «πράσινοι» θα στραφούν στον Κουφό.
11/09/2026
Στίβος: Το super show των 10 εκατομμυρίων δολαρίων – Στην αρένα της Βουδαπέστης Τεντόγλου και Καραλής
Ξεκινά στη Βουδαπέστη το Ultimate Championship των 10 εκατ. δολαρίων. Όλες οι αλλαγές στους κανόνες και οι μάχες…