«Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» επεισόδιο 62: Σε σοκ η Ιουλία μετά το ατύχημα – Ανατροπή για την Ασπασία

«Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» επεισόδιο 62: Σε σοκ η Ιουλία μετά το ατύχημα – Ανατροπή για την Ασπασία

Νέες δοκιμασίες και δύσκολες αποφάσεις έρχονται για τους ήρωες στο ανατρεπτικό επεισόδιο 62 της σειράς, με την καθημερινότητά τους να αναστατώνεται από ξαφνικά γεγονότα.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Η Ιουλία βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσμενή θέση, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες ενός σοβαρού εργατικού ατυχήματος. Η άμεση εμπλοκή των αρχών και οι πρώτες έρευνες φέρνουν τεράστια πίεση και αβεβαιότητα στην οικογένειά της. Την ίδια ώρα, η Μελισσάνθη πιέζεται από μια δύσκολη εξέλιξη στο Ίδρυμα, η οποία την αναγκάζει να επανεξετάσει τα επαγγελματικά της όρια.

Παράλληλα, η Ασπασία με τα τελευταία νέα που μαθαίνει για τη Στέλλα ανατρέπουν τα σχέδιά της και τη διχάζουν βαθύτατα. Στο θέατρο, η Πολυξένη δέχεται έντονη αμφισβήτηση και κακά σχόλια για τη δουλειά της, αλλά επιλέγει να απαντήσει με πείσμα. Τέλος, μια χαλαρή κουβέντα στον Πειραιά ξυπνά στη Μαγδαληνή σκέψεις του παρελθόντος που δεν ξέρει αν αντέχει να αντιμετωπίσει.

Το έργο

«Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι» ξετυλίγει το νήμα της ζωής πέντε αδελφών που μεγάλωσαν σε έναν τόπο όπου ο χρόνος κυλούσε παράλληλα με τα νερά του ποταμού, γεμάτος όνειρα και προσμονή. Η Μελισσάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή αποχωρίζονται τη θαλπωρή της μητέρας τους, Θεοδώρας, και φεύγουν από το πατρικό τους, οδηγούμενες από τη λαχτάρα να αγγίξουν τη ζωή πέρα από τον ορίζοντα. Όμως, η μοίρα δεν παύει να υφαίνει το δικό της σχέδιο: έρωτες που φλογίζουν, πάθη που καίνε και μυστικά που στοιχειώνουν ανατρέπουν οτιδήποτε έχουν φανταστεί. Μακριά από τη γαλήνη του χωριού, οι αδελφές βαδίζουν σε μονοπάτια γεμάτα συγκρούσεις, θυσίες και ανατροπές. Και κάπου εκεί, το σπίτι δίπλα στο ποτάμι παραμένει μια σιωπηλή μαρτυρία των παιδικών τους ονείρων, περιμένοντας τη στιγμή που θα τις φέρει ξανά κοντά, αντιμέτωπες με το παρελθόν και τις επιλογές τους. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος

Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης

Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions