Το «ποδοσφαιρικό» Netflix αλλάζει τα πάντα!

Η προοπτική της εισόδου του Netflixστην αγορά του Champions League μετά το 2027 αλλάζει τα πάντα στον ευρωπαϊκό τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

Η δημοφιλής πλατφόρμα θα χτυπήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την UEFA, η οποία και εξετάζει να αλλάξει τον τρόπο πώλησής τους.

Η ΕΕ –και η Ελλάδα ως κράτος-μέλος της– παρακολουθεί για μία ακόμη φορά χωρίς να μπορεί να παρέμβει στις εξελίξεις. Η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να φορολογήσει τις μεγάλες ψηφιακές εταιρείες επικοινωνίας και τις υπηρεσίες streaming και ψάχνει να βρει οικονομικά ανταλλάγματα από τα κανάλια.

Όμως, αυτό που συμβαίνει εδώ ξεπερνάει τη λογική των επιδοτήσεων της κυβέρνησης.

Στη μη απόδοση πνευματικών δικαιωμάτων από τη μη πληρωμή φόρων στην Ελλάδα θα προστεθεί και η τηλεοπτική επικυριαρχία σε όλη την ΕΕ, με το τηλεοπτικό περιεχόμενο να καθορίζεται στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ



Διαβάστε επίσης

27/10/2026

Nova TV: Stoiximan Super League, Λίβερπουλ – Άρσεναλ, Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ., Μπάγερν – Ντόρτμουντ, Copa do Brasil, Μίλαν – Ίντερ, Γιουβέντους – Νάπολι στα κανάλια Novasports & Magenta Sport!

Καταιγιστική αθλητική δράση έρχεται και αυτή την εβδομάδα στις οθόνες των συνδρομητών της Nova TV μέσα από ένα…

Σύνθεση από πορτρέτα ποδοσφαιριστών για τον αγώνα Λίβερπουλ – Άρσεναλ της Stoiximan Super League στα κανάλια Novasports.