
To Mad TV φιλοξένησε τους Δημήτρη Σταρόβα, Δήμητρα Δερζέκου, Γιώργο Πορφύρη, Ελευθερία Ελευθερίου, Κατερίνα Ζαρίφη και Νικόλ Χατζησαράντου
__________________________
TALK TO MAD
Εννέα χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στο MasterChef, ο Γιώργος Πορφύρης βρέθηκε στο Spill The Tea και είπε τα πάντα. Για το τι πραγματικά έζησε μέσα στο σπίτι το 2023, για το πού βρίσκεται σήμερα επαγγελματικά και για πέντε από τις μεγαλύτερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Μια εξομολόγηση που άξιζε την αναμονή.
Δεκαπέντε χρόνια καριέρα, ένα X-Factor που άλλαξε τα πάντα, μια Eurovision που δεν έχει τελειώσει ακόμα και μια ειλικρίνεια που σπάνια βλέπεις σε τηλεοπτική συνέντευξη. Η Ελευθερία Ελευθερίου στο Unplugged Stories, άφησε πίσω της λίγα κρυμμένα.
__________________________
OK!THEMIS
Η Κατερίνα Ζαρίφη σήκωσε το τηλέφωνο στον Θέμη Γεωργαντά και για λίγα λεπτά το OK! THEMIS IS CALLING έγινε ό,τι πιο ειλικρινό και διασκεδαστικό είδε το Mad TV. Θέατρο, Φαίη Σκορδά, ένα δίλημμα που δεν μπορούσε να αποφύγει και η απάντηση που θα συζητηθεί.
Δημήτρης Σταρόβας στο Mad for Greekζ: «Το βλέπω σαν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, όχι μόνο επαγγελματικά»
Στα 60 του ο Δημήτρης Σταρόβας κοιτάζει μπροστά με μια ενέργεια που δεν ταιριάζει με καλλιτέχνη που κάνει απολογισμό. Στη συνέντευξή του στον Θανάση Γκαραβέλα, στο Mad for Greekζ, μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, την Starovas Band και μια φιλοσοφία ζωής που έχει αποδειχθεί αντοχής δοκιμασμένη.
Για την επιλογή του να μιλήσει ανοιχτά για την υγεία του, η θέση του είναι καθαρή: «Υπάρχουν πολλοί σαν κι εμένα που αμελούν τον εαυτό τους. Αν καταφέρω να αφυπνίσω έστω και έναν, το κέρδος είναι τεράστιο». Μια στάση που εξηγεί και τον τρόπο που έχει διαχειριστεί καθετί δύσκολο στη ζωή του: με μουσική, φίλους και χιούμορ, το τρίπτυχο που, όπως λέει, «σε βοηθά να ξεπερνάς τα πάντα».
Από τα παιδικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τις πρώτες μπομπίνες, μέχρι τη συνεργασία με τον Νίκο Παπάζογλου, τους «Άγαμους Θύται» και το «Είμαστε στον αέρα», ξετύλιξε μια πορεία που συνδύασε μουσική, θέατρο και τηλεόραση χωρίς να χάσει ποτέ την αίσθηση του τι είναι πραγματικά: μουσικός. Και η κιθάρα ήταν πάντα το σημείο επιστροφής.
Η Starovas Band γεννήθηκε από μια φράση αγνώστου σε φανάρι: «Μητσάρα, καλή η τηλεόραση, αλλά παίξε και καμιά κιθάρα». Σήμερα είναι το πράγμα που νιώθει «100% δικό» του, μια νέα αρχή που το επόμενο ραντεβού της είναι στις 5 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων. Ένα «ροκ πάρτι» με αγαπημένους φίλους, χωρίς ανακεφαλαιώσεις.

Χρήσιμα links:
Όλο το επεισόδιο στο Mad YouTube
Δήμητρα Δερζέκου στο Talk To Mad: «Θέλω να χρησιμοποιήσω την εικόνα της Αλίκης σαν γέφυρα για να μιλήσω για το σήμερα»
Φιλόλογος, ηθοποιός και από τις πιο ιδιαίτερες digital δημιουργούς της γενιάς της. Tη Δήμητρα Δερζέκου υποδέχτηκε η Αθηνά Κλήμη στο Talk To Mad και μίλησε για την πορεία που την έφερε από το Ναύπλιο και τα φιλολογικά στη δραματική σχολή και τελικά στο TikTok, με εκατοντάδες χιλιάδες θεατές να παρακολουθούν τις μιμήσεις της Αλίκης Βουγιουκλάκη.
Για την ίδια, η Αλίκη δεν είναι αντικείμενο μίμησης. Είναι εργαλείο. «Θέλω να χρησιμοποιήσω την εικόνα της σαν γέφυρα για να μιλήσω για το σήμερα. Είναι μια φιγούρα που κουβαλάει συναίσθημα, μνήμη και πολιτισμό». Από εκεί ξεκίνησε το viral φαινόμενο που την καθιέρωσε ως μια από τις πιο πρωτότυπες φωνές στο ελληνικό digital περιεχόμενο.
Μίλησε και για τη στιγμή που το περιεχόμενό της εκτοξεύτηκε, παραδεχόμενη ότι η πρώτη αντίδρασή της ήταν αιφνιδιασμός. Τελικά όμως η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ πιο θετική από κάθε προσδοκία. Για τα hate comments έχει καθαρή γραμμή: «Κρατάω μόνο την κριτική που έχει βάση και με βοηθά να γίνομαι καλύτερη».
Τα επόμενα βήματα έχουν φιλοδοξία και λογική ταυτόχρονα, να επεκτείνει το concept σε νέες εποχές όπως η αρχαία τραγωδία και ο μεσοπόλεμος, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις για θεατρικά projects και έχει στο βλέμμα της τον κινηματογράφο.

Χρήσιμα links:
Όλο το επεισόδιο στο Mad YouTube
Γιώργος Πορφύρης στο Spill The Tea: «Τηλεοπτικά θεωρώ ότι έχω καεί. Τα έδωσα όλα»
Ο Γιώργος Πορφύρης επέστρεψε στο MasterChef το 2023 με έναν στόχο: το έπαθλο. Αυτό που βρήκε μέσα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Στο Spill The Tea, παρέα με τον Ανδρέα Ζωίτσα, μίλησε ανοιχτά για μια εμπειρία που τον έφερε στα όρια: «Δεν το απόλαυσα ούτε μισή μέρα. 20 άτομα μέσα σε ένα σπίτι με είχαν στο στόχαστρο». Η πίεση ήταν τέτοια που για πρώτη φορά στη ζωή του ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου μέσα στο παιχνίδι.
Εξήγησε και τη λογική πίσω από τη στρατηγική των συμπαικτών του, γνώριζαν ότι η κόντρα μαζί του σήμαινε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο. Το αποτέλεσμα ήταν μεθοδευμένη πίεση και ψυχοσωματικά συμπτώματα. Το κεφάλαιο MasterChef έχει κλείσει οριστικά: «Η τηλεόραση είναι σαν το ποδόσφαιρο, έχεις συγκεκριμένα χρόνια που μπορείς να παίξεις μπάλα».
Σήμερα βρίσκεται στο Μεγανήσι της Λευκάδας ως private chef, σε έναν ρόλο που του ταιριάζει απόλυτα. Η απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας μοιάζει συνειδητή επιλογή.
Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, ο Ανδρέας Ζωίτσας έβαλε δύσκολα: πέντε κορυφαίες παρουσιάστριες, πέντε διαφορετικές καταστάσεις. Ο σεφ μοίρασε τους ρόλους με χιούμορ και ειλικρίνεια. Για καφέ και σουσού διάλεξε την Κατερίνα Ζαρίφη, χαρακτηρίζοντάς την χρυσό άνθρωπο. Για διακοπές στη Μύκονο η ψήφος πήγε στην Ελένη Χατζίδου. Για μια δική του εκπομπή ξεχώρισε την Ελένη Τσολάκη, ως τη μοναδική παρουσιάστρια που του άφηνε τελείως τον χώρο να μαγειρέψει χωρίς να τον διακόπτει. Για shopping therapy ψήφισε την Κατερίνα Καινούργιου. Και για την Ελένη Μενεγάκη κράτησε τα πιο δυνατά λόγια: «Εκεί νομίζω έσβησαν όλα τα φώτα για όλες τις άλλες».

Χρήσιμα links:
Όλο το επεισόδιο στο Mad YouTube
Ελευθερία Ελευθερίου στο Unplugged Stories: «Έχω κάνει λάθη, έχω χάσει ευκαιρίες. Αλλά το παρελθόν είναι παρελθόν»
Από το χωριό Φρέναρος της Κύπρου στο X-Factor, από εκεί στη Eurovision του 2012 και μετά σε μια πορεία 15 χρόνων που συνεχίζεται με νέο single και ξεκάθαρη ταυτότητα. Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στο Unplugged Stories με την ευθύτητα κάποιας που έχει εκτιμήσει τη διαδρομή της χωρίς να την εξωραΐζει.
Για τη Eurovision και το «Aphrodisiac» παραδέχτηκε ότι βρέθηκε ξαφνικά σε pop ρόλο που δεν ταίριαζε με το ρεπερτόριο που είχε οραματιστεί. Όμως το κεφάλαιο αυτό παραμένει ανοιχτό: «Θα ήθελα να ξαναπάω κάποια στιγμή, πιο έτοιμη και πιο έμπειρη. Τα πράγματα έρχονται αβίαστα, την κατάλληλη στιγμή».
Μίλησε με συγκίνηση για τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά, με τον οποίο έκαναν περιοδεία στην Αμερική και της χάρισε τραγούδι, ενώ ξεχώρισε ανάμεσα στα αγαπημένα της acts στο YFSF τη νικητήρια εμφάνισή της ως Loreen και τη μεταμόρφωσή της σε Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για την Πάολα αποκάλυψε ότι της δάνεισε το αυθεντικό της φόρεμα για την εμφάνισή της: «Ο κόσμος το θυμάται μέχρι σήμερα».
Η αυτοκριτική ήταν από τα πιο δυνατά σημεία της εκπομπής: «Έχω κάνει λάθη, έχω χάσει ευκαιρίες. Αλλά κοιτάζω το τώρα, γιατί και το μέλλον αβέβαιο είναι». Παραδέχτηκε επίσης την τάση της να γίνεται μάνατζερ του εαυτού της και να ελέγχει τα πάντα, κάτι που προσπαθεί ενεργά να αλλάξει.
Σήμερα κάνει focus στο λαϊκό τραγούδι με νέο single μέσω Heaven Music, ενώ κρατά ανοιχτό ένα μεγάλο απωθημένο: το θέατρο και το μιούζικαλ. Και για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τώρα στη μουσική, η συμβουλή της είναι κατηγορηματική: «Αν δεν αγαπάς αυτή τη δουλειά πραγματικά και δεν έχεις υπομονή και επιμονή, μην το κάνεις».

Χρήσιμα links:
Όλο το επεισόδιο στο Mad YouTube
Κατερίνα Ζαρίφη στο OK! THEMIS: «Το θέατρο έχει ένα x-ray, σε ξεγυμνώνει μπροστά στον κόσμο»
Σε μια τηλεφωνική συνέντευξη που έγινε αμέσως non-stop chat, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για όλα. Το νέο της βήμα στο θέατρο, τη σεζόν στο Buongiorno και ένα παιχνίδι ερωτήσεων που της έβγαλε μερικές από τις πιο απρόβλεπτες απαντήσεις της.
Σε περίπου έναν μήνα ανεβαίνει στο Θέατρο Άλσος με την παράσταση «Το αγόρι απέναντι», ντυμένη με τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα. Η υποκριτική δεν είναι πια επιλογή αλλά ανάγκη: «Το θέατρο είναι μια συναισθηματική ντόπα που την καταλαβαίνεις μόνο όταν σταματάς. Έχει ένα x-ray, σε ξεγυμνώνει μπροστά στον κόσμο». Μια εξομολόγηση που εξηγεί γιατί η τηλεόραση και το θέατρο απαιτούν από εκείνη εντελώς διαφορετικό εαυτό.
Για τη Φαίη Σκορδά και τη σεζόν στο Buongiorno δεν κράτησε τίποτα για τον εαυτό της: «Είναι one of a kind γυναίκα, απίστευτα cool τύπισσα και τελείως ακομπλεξάριστη. Χαρά της να μας βλέπει να βγαίνουμε μπροστά». Δίπλα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Άρη Καβατζίκη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, κάθε μέρα στούντιο ήταν, όπως η ίδια περιέγραψε, «μια πραγματική περιπέτεια».
Στο γρήγορο παιχνίδι ερωτήσεων του Θέμη αυτοπεριγράφηκε ως τρελή, υποχόνδρια και ανυπόμονη, αποκάλυψε ότι κλαίει συνέχεια αν και ο κόσμος δεν το ξέρει και παραδέχτηκε ότι αυτό που την εκνευρίζει περισσότερο στον σύντροφό της είναι η απόλυτη ηρεμία του. Για την απιστία; «Ποτέ. Θάνατος στον Βαραββά».
Το highlight ήρθε στο τέλος με το δίλημμα Καβατζίκης ή Ουγγαρέζος. Προσπάθησε να το αποφύγει, αλλά τελικά ψήφισε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, κλείνοντας με μια ατάκα που τα λέει όλα: «Μαζί θα γηροκομηθούμε».

Χρήσιμα links:
Όλο το επεισόδιο στο Mad YouTube
FITNESS O’CLOCK: Νικόλ Χατζησαράντου: «Από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ όλα είναι προγραμματισμένα»
Η ξιφασκία ήταν οικογενειακή υπόθεση κι αυτό ήταν η αρχή. Με τα χρόνια και μέσα από αμέτρητες προπονήσεις, η Νικόλ Χατζησαράντου ανακάλυψε σε αυτό το άθλημα κάτι που άξιζε τον κόπο και το 2021 κατέκτησε το πρώτο της πανελλήνιο πρωτάθλημα στις γυναίκες. Μια στιγμή που περιέγραψε ως βαθιά ανακούφιση: «Για χρόνια ήμουν πολύ κοντά, αλλά το άγχος δεν με άφηνε να φτάσω μέχρι το τέλος».
Ως καλεσμένη στο Fitness O’ Clock του Mad TV, μίλησε για τη στιγμή που κατάλαβε ότι μπήκε στην Εθνική Ομάδα, μια χειραψία που για εκείνη ισοδυναμούσε με «χρίσμα», και για την απαιτητική καθημερινότητα που συνδυάζει πρωταθλητισμό και δικηγορία: «Από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ όλα είναι προγραμματισμένα. Και τα δύο απαιτούν το 100% του εαυτού μου».
Μίλησε επίσης για τις προκλήσεις του πρωταθλητισμού στην Ελλάδα, τραυματισμούς, ψυχολογική πίεση, έλλειψη επαγγελματικής στήριξης, αλλά και για το γιατί επιστρέφει κάθε φορά: «Γιατί αγαπάς αυτό που κάνεις». Σε πιο ελαφρύ τόνο, αποκάλυψε ότι αν μπορούσε να προπονήσει οποιονδήποτε, θα διάλεγε την Άννα Βίσση: «Θεά, απίστευτα γυμνασμένη, θα το έπιανε αμέσως».
Επόμενοι στόχοι: πανελλήνιο και παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Παρίσι, με το ίδιο σκεπτικό: «Να δίνω κάθε φορά το 100% και να απολαμβάνω αυτή τη διαδρομή».

Χρήσιμα links:
Όλο το επεισόδιο στο Mad YouTube
Συναντήσεις με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες για τη μουσική, τη διαδρομή τους και όσα έρχονται.
Κάθε Κυριακή στο Mad Greekζ στις 21:00 & Κάθε Δευτέρα στο Mad TV στις 21:00
Παρουσιάζει ο Θανάσης Γκαραβέλας
ΤALK TO MAD – Καθημερινές συζητήσεις χωρίς φίλτρα με ανθρώπους που εμπνέουν
Καθημερινά 14.00–15.00
Παρουσιάζει η Αθηνά Κλήμη
SPILL THE TEA – Ένα αγαπημένο πρόσωπο της ελληνικής showbiz για συζητήσεις γεμάτες αποκαλύψεις, γέλιο και… πολύ τσάι!
Κάθε Παρασκευή στις 20.00
Παρουσιάζει ο Ανδρέας Ζωίτσας
UNPLUGGED STORIES – Καλλιτέχνες σε προσωπικό mode. Unplugged
Κάθε Παρασκευή 20.00
OK! THEMIS IS CALLING – Μια κλήση, 15 ερωτήσεις, με απρόβλεπτες απαντήσεις από γνωστά πρόσωπα
Δευτέρα & Παρασκευή 17.00-18.00
Παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς
FITNESS O’CLOCK – Γνωστοί αθλητές, σε σύντομες αλλά αποκαλυπτικές στιγμές
Κάθε Τετάρτη
Κάθε μέρα, κάτι που αξίζει.
Κάθε μέρα, κάτι στο MAD.
Για περισσότερες πληροφορίες, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας,
#MadRoomTeam