«Το δικαίωμά μας να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα είναι αναφαίρετο», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός… Το ότι θα το ασκήσουμε ποτέ είναι σύντομο ανέκδοτο

«Το δικαίωμά μας να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα είναι αναφαίρετο», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός… Το ότι θα το ασκήσουμε ποτέ είναι σύντομο ανέκδοτο

♣ Θα έχουν γίνει οι εκλογές του 2031 και ο Τσίπρας ακόμη θα οργανώνει το κόμμα που επρόκειτο να ιδρύσει το 2025. Κάθε…Τριώδιο για καλό!

♣ Το σκέφτεται ο Σαμαράς αν θα κάνει κόμμα τελικά. Έχει σαφώς πιο συμφέρουσες προτάσεις για να βγει στο τραγούδι.

♣ Έχεις και τον Δένδια που νομίζει ότι συνεχίζει την παρακαταθήκη του Καποδίστρια. Από σεμνότητα δεν λέει ότι βαδίζει στον δρόμο που χάραξε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ.

♣ Το κακό δεν είναι ότι η Καρυστιανού έχει άποψη για τα ελληνοτουρκικά. Το χειρότερο είναι που νομίζει ότι έχει και δίκιο.

♣ Διαφωνεί κατηγορηματικά ο Σαμαράς με την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα. Δίκιο έχει. Υπάρχουν τόσα ωραία μέρη να πάει. Ίμπιζα, Μονακό, Μαγιόρκα.

♣ Το δίλημμα των εκλογών θα είναι «χάος ή Βελόπουλος;» είπε ο… Βελόπουλος. Και 10 εκατ. Έλληνες απάντησαν «το χάος, το χάος»!

Την πάταξη της γραφειοκρατίας εξήγγειλε ο Κ. Χατζηδάκης. Και να σκεφτείς ότι μόλις άνοιξε το Τριώδιο! Που να έρθει δηλαδή και η Τσικνοπέμπτη.

♣ Τρομερό: Στο ΠΑΣΟΚ έχουν συγκεκριμένες προτάσεις για την Αναθεώρηση του Συντάγματος. Πλάκα θα έχει να έχουν άποψη και για τη Eurovision.

♣ Στις χώρες με τα λιγότερα θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα η Ελλάδα. Είναι που δεν έχουμε ακόμη μάθει… καλό σημάδι!

♣ Στόχος, λέει, του Μητσοτάκη να μη βρεθεί ξανά η χώρα στα βράχια. Αν είναι να συμβεί, θα αναλάβει να τη… ρίξει ο ίδιος!

♣ «Καιρός να τολμήσουμε τις μεγάλες τομές», ανέφερε. Μέχρι τώρα παίζαμε χόκεϊ επί πάγου!

♣ Επίσκεψη Τραμπ στην Αθήνα προανήγγειλε η Κίμπερλι. Καλού – κακού, να βάλουν τσίλιες στην Ακρόπολη. Είναι ικανός να την πάρει και να την κάνει beach bar.

♣ Δεν έχω καταλάβει: Άδωνης και Κωνσταντοπούλου τσακώνονται για το ποιος βγάζει περισσότερο γέλιο; Ή για το ποιος μας σπάει καλύτερα τα νεύρα;

♣ Ευτυχώς που ο Μητσοτάκης δεν ζούσε την εποχή του Νώε, γιατί ο Φάμελλος θα του χρέωνε και τον κατακλυσμό!

Το δίλημμα στο ΠΑΣΟΚ είναι άλλο: Αν στις εκλογές θα πάνε άκλαυτοι ή αν απλά θα τους κλάψουνε οι ρέγκες.

♣ Στο ΚΚΕ έκαναν ολόκληρο Συνέδριο για να βγάλουν ξανά γραμματέα τον Κουτσούμπα. Αν κρίνω από τις δημοσκοπήσεις, το σωστό θα ήταν να κάνουν ευχέλαιο. Αν όχι τρισάγιο.

♣ Με την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, ok, κύριε Μητσοτάκη. Με την άρση της νοοτροπίας τους θα γίνει κάτι;

♣ Τρεις κι ο κούκος έχουν απομείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, και ο… κούκος νομίζει πως είναι εξωτικό παγόνι.

♣ Στο μεταξύ, στη Νέα Αριστερά τσακώνονται για το αν θα διαλυθούν χύδην και αυθορμήτως ή θα το κάνουν βάσει σχεδίου.

♣ Κακοήθειες το ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης ουσιαστικά στηρίζουν την κυβέρνηση με την τακτική που ακολουθούν. Αποκλείεται, δηλαδή, απλά να της… κάνουν πλάτες;

Τεράστιος αστεροειδής έπεσε στη Γη πριν από εκατομμύρια χρόνια και εξαφάνισε τους δεινόσαυρους. Με τα… γαϊδούρια δεν κατάφερε πολλά πράγματα, ε;

♣ Μετά την Καρυστιανού, επιφυλάξεις για τα ελληνοτουρκικά εξέφρασε ο «αγκαλίτσας» Νικόλας Φαραντούρης. Με αυτά και με αυτά, θα τον πεθάνουν τον Μητσοτάκη. Από τα… γέλια!

♣ (Με εύλογη αγωνία αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση για το θέμα από την Κατ. Στανίση…)

♣ Προειδοποιεί ο Καμμένος ότι δεν θα επιτρέψει στον Σαμαρά να κοροϊδέψει ξανά τον κόσμο. Τι έγινε; Την έχει κατοχυρώσει ως αποκλειστικότητα; Την… κοροϊδία.

♣ Διαχρονική η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, αναφέρει ο Φάμελλος. Δηλαδή;

♣ Ο Τραμπ, λέει, κλείνει τα μάτια στα συμβούλια όχι γιατί κοιμάται, αλλά επειδή βαριέται. Συμπέρασμα: Σούργελο δεν γίνεσαι, γεννιέσαι.

♣ Ταξί χωρίς οδηγό θα κυκλοφορήσουν στην Αγγλία το φθινόπωρο. Στην Ελλάδα θα του λες Πα­γκράτι και θα σε πηγαίνει Νέα Ιωνία… Βόλου.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ