
«Τελικός» για τον ΠΑΟΚ ο αυριανός αγώνας με την Μπεϊτάρ – Η αποστολή
«Τελικός» για τον ΠΑΟΚ ο αυριανός αγώνας με την Μπεϊτάρ στη ρεβάνς του 0-0 για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.
Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Αουγκούστο, ο οποίος απουσίασε από τον πρώτο αγώνα λόγω τιμωρίας, επιστρέφει και ο Βιεϊρίνια. Εκτός, όπως αναμενόταν ο Σάστρε, με τον Κεντζιόρα να αποτελεί τη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς στους 24 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είναι ούτε ο Λύρατζης.
Η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα και Τζίμας.
;utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”14″>
;utm_campaign=loading” target=”_blank” rel=”noopener”>A post shared by PAOK FC (@paok_fc)