ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σωκράτης Φάμελλος, η Μαρία Καρυστιανού και το φάσμα του «λουκέτου»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σωκράτης Φάμελλος, η Μαρία Καρυστιανού και το φάσμα του «λουκέτου»

ΣΥΡΙΖΑ Φάμελλος Καρυστιανού: Η (πολιτική) σύγχυση τείνει να γίνει το σήμα κατατεθέν του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μόλις πριν από λίγες ημέρες που ο Σ. Φάμελλος επιτέθηκε στη Μ. Καρυστιανού για το ότι εκείνη έβαλε στο ίδιο τσουβάλι όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ω… της σύγχυσης το μεγαλείο!

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της GPO, το 61% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ έχει θετική γνώμη για τη Μ. Καρυστιανού, ενώ ένα 40% δηλώνει ότι προτίθεται να στηρίξει το κόμμα της στις επόμενες εκλογές. Ο έρμος ο Σ. Φάμελλος θα έχει τον άχαρο ρόλο να βάλει λουκέτο στην Κουμουνδούρου.

Χειρότερα

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν τις αρχικές εκτιμήσεις. Ότι ο Αλ. Τσίπρας καθυστερεί απελπιστικά τις διαδικασίες ίδρυσης νέου φορέα, και αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις. Η δυναμική του εγχειρήματος έχει υποχωρήσει και σε αυτό ρόλο έχει παίξει το γεγονός ότι τον… πρόλαβε η Μ. Καρυστιανού. Σύμφωνα με την έρευνα της Interview, το 49% δηλώνει ότι τον αφήνει αδιάφορο το εγχείρημα του πρώην πρωθυπουργού, ενώ το 35% θεωρεί ότι πάει χειρότερα από ό,τι αρχικά είχε σχεδιαστεί. Μόλις το 14% πιστεύει ότι προχωράει καλά. Συμπέρασμα: Όσο ο κ. Τσίπρας καθυστερεί, τα πράγματα θα χειροτερεύουν.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ