
Στ. Κασσελάκης για ΝΔ: Σκληρή απάντηση στο κόμμα της «μαύρης σακούλας» – Θα σπάσω το σύστημα του μαύρου χρήματος
«Το κόμμα της μαύρης σακούλας, το κόμμα που έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη χρωστώντας μισό δισ. ευρώ, μας προκαλεί», τονίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Η ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
“Το κόμμα της μαύρης σακούλας, το κόμμα που έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη χρωστώντας μισό δισ. ευρώ, μας προκαλεί.
Το κόμμα που κρύβει τη ρύθμιση χρέους του από τους πολίτες, μας προκαλεί.
Το κόμμα που αρνείται να δημοσιοποιούνται οι ρυθμίσεις χρεών των πολιτικών, μας προκαλεί.
Σε ό,τι με αφορά, το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του.”
ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για Μαρινάκη: Κάνει πως δεν καταλαβαίνει τα όσα έχει δηλώσει ο Κασσελάκης για το πρόγραμμά μας
Με ανακοίνωση απάντησε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Π. Μαρινάκη λέγοντας πως “κάνει πως δεν καταλαβαίνει τα όσα έχει επανειλημμένως δηλώσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με το πρόγραμμα του κόμματος” και προσθέτει: “ο κ. Μαρινάκης και η κυβέρνησή του καλό θα ήταν να ασχοληθούν με την ακρίβεια που καλπάζει, αντί να παρατηρούν το φαινόμενο, όπως ο ίδιος είπε, της ανόδου των τιμών στα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας το καλοκαίρι, περιμένοντας να έρθει… το φθινόπωρο. ”
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο κ. Μαρινάκης κάνει πως δεν καταλαβαίνει τα όσα έχει επανειλημμένως δηλώσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με το πρόγραμμα του κόμματος. Ο Στ. Κασσελάκης έχει ζητήσει να συζητηθεί η πρόταση νόμου του κόμματος για την ακρίβεια σύμφωνα με τον Κανονισμό λειτουργίας της Βουλής, ώστε ολόκληρη η κοινωνία να ακούσει και να βγάλει τα συμπεράσματά της για το αν είναι ρεαλιστικές, κοστολογημένες και ανακουφίζουν τους πολίτες από τις αδιανόητες επιβαρύνσεις που έχει προκαλέσει η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Από `κει και πέρα, ο κ. Μαρινάκης δεν χρειάζεται να ανησυχεί: η συνολική κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έτοιμη όταν και όπως πρέπει.
Μέχρι τότε, ο κ. Μαρινάκης και η κυβέρνησή του καλό θα ήταν να ασχοληθούν με την ακρίβεια που καλπάζει, αντί να παρατηρούν το φαινόμενο, όπως ο ίδιος είπε, της ανόδου των τιμών στα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας το καλοκαίρι, περιμένοντας να έρθει… το φθινόπωρο. Και ας πάψουν επιτέλους να παριστάνουν ότι δήθεν σέβονται τις διαδικασίες της Δικαιοσύνης σε ό,τι αφορά τη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών, όταν δύο χρόνια η Δικαιοσύνη αδρανεί προκλητικά.
https://www.paron.gr/2024/06/24/st-kasselakis-ayto-einai-to-schedio-poy-tha-metatrepsei-ton-syriza-se-kyvernitiko-komma-oi-exi-pylones/
- Περισσότεροι εργαζόμενοι στο ΕΣΡ
- Περισσότεροι εργαζόμενοι στο ΕΣΡ
- Περισσότεροι εργαζόμενοι στο ΕΣΡ
- Περισσότεροι εργαζόμενοι στο ΕΣΡ
- Η επόμενη κίνηση του Flash.gr
- 20 χρόνια Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας: Με Ιωαννίδη, Πασπαλά και διεθνή αστέρια
- 20 χρόνια Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας: Με Ιωαννίδη, Πασπαλά και διεθνή αστέρια
- 20 χρόνια Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας: Με Ιωαννίδη, Πασπαλά και διεθνή αστέρια
- 20 χρόνια Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας: Με Ιωαννίδη, Πασπαλά και διεθνή αστέρια
- MAD VMA 2026 και ο Akylas μιλά αποκλειστικά στο Mad.gr: «Μην κυνηγάς το viral, να κυνηγάς την αλήθεια σου»