MEDIA 13/10/2026

Ντέρτι επεισόδιο 11: Η Στέλλα στα όριά της και οι παλιές πληγές που ανοίγουν

Η ομάδα των ηθοποιών της σειράς «ΝΤΕΡΤΙ» ποζάρει για την πρεμιέρα των επεισοδίων 01-02 που μας ταξιδεύει στο 1987.

Στο επεισόδιο 11 της σειράς «Ντέρτι», τα συναισθήματα φτάνουν σε οριακό σημείο, καθώς η Στέλλα και ο Άρης παλεύουν με τη δυνατή έλξη που νιώθουν και παλιές πληγές έρχονται στο φως.

▶ Παρακολουθήστε τις εξελίξεις της σειράς σε live streaming στον ΑΝΤ1

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς ΕΔΩ

Τι θα δείτε στο επεισόδιο:

Αποκαλύψεις για όπλα, κρυμμένα χρήματα και ρήξη στην οικογένεια

Μια ανεξέλεγκτη δίνη συναισθημάτων παρασύρει τους πρωταγωνιστές, με τη Στέλλα και τον Άρη να καταβάλλουν απεγνωσμένες προσπάθειες να φρενάρουν το πάθος που φουντώνει ανάμεσά τους. Όσο όμως επιχειρούν να κρατήσουν αποστάσεις, τόσο πιο εμφανές γίνεται πως είναι αδύνατον να πνίξουν αυτό που νιώθουν. Παράλληλα, η Ξένια αποφασίζει δυναμικά να ξαναπάρει τον έλεγχο της ζωής της, μια κίνηση που ξυπνά παλιούς εφιάλτες και ανοίγει ξανά μέτωπα τόσο με τον Αλέκο όσο και με τη Στέλλα.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια κλονίζεται από μια απρόσμενη απόφαση του Δήμου, η οποία αλλάζει άρδην τα δεδομένα. Η Καίτη βρίσκεται σε τρομερό δίλημμα, προσπαθώντας να ζυγίσει τις αμυντικές της αντιδράσεις απέναντι στην κρυφή της ελπίδα πως ο Δήμος θα αλλάξει και θα σταθεί ώριμα δίπλα της.

Σε ένα άλλο μέτωπο, ο Μιχάλης και η Ρένα βρήκαν τελικά τη δύναμη να σπάσουν τη σιωπή τους και να εξομολογηθούν όσα έθαβαν μέσα τους τόσο καιρό. Την ίδια στιγμή, ο Λεωνίδας βυθίζεται στις αναμνήσεις ενός ανεπούλωτου έρωτα που ο χρόνος δεν κατάφερε να σβήσει.

Η κατάσταση ξεφεύγει οριστικά από κάθε έλεγχο όταν οι αναμνήσεις ζωντανεύουν μέσα από ένα τραγούδι του Στράτου. Η παλιά πληγή ανάμεσα σε μάνα και κόρη κακοφορμίζει ξανά, φέρνοντας τη Στέλλα αντιμέτωπη με τα απόλυτα όριά της…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

Ντέρτι (το): ουσιαστικό|| ο μεγάλος καημός, η βαθιά στενοχώρια, ο ψυχικός ερωτικός πόνος, το βάσανο της καρδιάς.

Αυτός ο βαθιά ανθρώπινος πόνος γίνεται ο πυρήνας της νέας ιστορίας, που υπογράφουν οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης και σκηνοθετεί ο Σπύρος Ρασιδάκης.
Μια ιστορία από εκείνες που γίνονται τραγούδι…

Δεκαετία του ’80…
Λάμψη, χρώματα, ένταση, υπερβολή.
Άνθρωποι φτιαγμένοι από εύφλεκτα υλικά και πάθη που αναβοσβήνουν σαν τις μαρκίζες.
Ο τόπος ορίζεται από το εδώ, ο χρόνος από το τώρα.
Και στις ατελείωτες νύχτες, οι πόλεις δεν κοιμούνται ποτέ. Παρά μόνο ζουν. Ζουν πιο δυνατά από όσο αντέχουν.

Πάτρα, 1987
Τα νέον φώτα του νυχτερινού κέντρου «Ντέρτι» ανάβουν.
Κάποιοι θα αναμετρηθούν με τις απουσίες που έγιναν τραύμα, κάποιοι θα αναζητήσουν τα λόγια που σκέπασε η δυνατή μουσική και κάποιοι θα κυνηγήσουν τα όνειρα που θόλωσαν  μέσα στους καπνούς και τις ψευδαισθήσεις.
Η επιστροφή μιας νεαρής γυναίκας στην πόλη που γεννήθηκε, γίνεται η πρώτη σταγόνα της ορμητικής βροχής, που θα παρασύρει τα πάντα.
Στις αποσκευές της, μια μυστική συμφωνία, ο φόβος της επανένωσης με τη μητέρα της και μια επικίνδυνη αγάπη που πρέπει να μείνει κρυφή για να επιβιώσει.
Και η ιστορία ξεκινά. Μια ιστορία που γράφεται σε 9/8 και μιλάει για αυτούς που αγάπησαν με ρίσκο, χάθηκαν μέσα στις επιλογές τους, αλλά παλεύουν για να βρουν τη δική τους φωνή.

Το «Ντέρτι», ένα σαρωτικό δράμα που ανασαίνει μέσα από τη μουσική τον έρωτα, την προδοσία και τη δίψα για λύτρωση, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.
Μια ιστορία από εκείνες που γίνονται τραγούδι…



Διαβάστε επίσης