
Με 14% ο Ανδρουλάκης θέλει να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας… Αναλογικά, δηλαδή, αν είχε 25%, θα χτυπούσε την Προεδρία των ΗΠΑ
♣ Κάνει ό,τι μπορεί ο Μητσοτάκης (ψέματα, λάθη, σκάνδαλα…) για να πέσει, αλλά δεν τον αφήνουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ!
♣ (Τι πειράζει που τον πολεμούν Καραμανλής και Σαμαράς, αρκεί που τον στηρίζουν Ανδρουλάκης και Φάμελλος).
♣ Ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να κάνει κόμμα, ο Σαμαράς ετοιμάζεται και η Καρυστιανού το σκέφτεται. Ωραία θα περάσουμε και φέτος στο… λούνα παρκ.
♣ Επτά στους δέκα πιστεύουν ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Μητσοτάκη. Στην πολιτική. Στο τάβλι όμως;
♣ Κάτι πολύ σοβαρό είπε ο Φάμελλος, αλλά δεν κατάλαβα. Έβλεπα σε επανάληψη τη «Γη της Ελιάς».
Δηλαδή, υπάρχουν κάποιοι που απογοητεύθηκαν από τα υπάρχοντα κόμματα και ποντάρουν σε Τσίπρα – Σαμαρά; Υπάρχει κι άλλη λύση: Η υποβοηθούμενη αυτοκτονία.
♣ Το ότι δεν υπάρχει, υποτίθεται, εναλλακτική λύση για τη χώρα πέραν της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι απαραίτητα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Είναι κατά της χώρας!
♣ Δηλαδή, πιστεύει κανείς ότι ο Ανδρουλάκης με Τσουκαλά, Δουδωνή, Κατρίνη κ.ά. μπορεί να διοικήσει τη χώρα; Ούτε μίνι μάρκετ στα Πετράλωνα.
♣ Φυγή προς εμπρός ο στόχος του Μητσοτάκη. Εμπρός, αλλά προς τα πού; Ίμπιζα ή Αργεντινή, νύχτα με ελικόπτερο;
♣ Σόρι, αλλά με 14%, πρόεδρε Νίκο, δεν φέρνεις με τίποτα πολιτική αλλαγή. Το πολύ πολύ καμιά μπουγάτσα από τον διπλανό φούρνο.
♣ Εξήγησε ο Λοβέρδος ότι πήγε στη Νέα Δημοκρατία γιατί θέλει να δώσει στη χώρα. Δηλαδή, όσο ήταν στο ΠΑΣΟΚ, πού έδινε; Στη Νέα Ζηλανδία;
♣ Το 9,1% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι επί Μητσοτάκη μειώθηκαν (!) τα φαινόμενα διαφθοράς! Στο… water polo;
Καλού – κακού, να τσεκάρετε όταν σας χτυπούν την πόρτα. Άρχισε κατ’ οίκον επισκέψεις ο Μητσοτάκης, και υπάρχει κίνδυνος για διάφορα ατυχήματα.
♣ Το ότι ο Κασσελάκης νομίζει πως έχει πρόγραμμα σωτηρίας της χώρας είναι για κλάματα. Το ότι πιστεύει ότι θα το εφαρμόσει κιόλας είναι για πολλά γέλια!
♣ Εμφύλιος στο Σουδάν, κοινωνική αναταραχή στον Ισημερινό… Αναλογικά, στον ΠΑΟ υπάρχει μια σχετική ηρεμία.
♣ Κατηγορηματικός ο πρωθυπουργός: «Η Ελλάδα δεν θα διαπραγματευτεί κυριαρχικά δικαιώματα». Αν χρειαστεί, θα τα εκχωρήσουμε από μόνοι μας! Οικειοθελώς και αυτοβούλως.
♣ Υπάρχει ένα 13% που πιστεύει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η πλέον κατάλληλη να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς. Στη Βουλή ή στο… «Δρομοκαΐτειο»; (Τρίτος όροφος, θάλαμος 4, με τα επείγοντα περιστατικά…)
♣ Φωνάζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η ΝΔ καλεί μάρτυρες που δεν ζουν. Και τι φταίει, δηλαδή, ο Μητσοτάκης που στην Κουμουνδούρου δεν πιστεύουν στη… δεύτερη ζωή;
♣ Στο μεταξύ, ο Φάμελλος πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης μπορεί να σταματήσει τη γενοκτονία στη Γάζα, αλλά δεν το κάνει επειδή… βαριέται!
Στην Τουρκία, πριν από 8 εκατ. χρόνια ζούσαν ελέφαντες. Μετά πήγαν τα… γαϊδούρια και τους έδιωξαν.
♣ Και βέβαια ο Ανδρουλάκης είναι εν αναμονή πρωθυπουργός. Όσο εγώ είμαι υποψήφιος hot lover της Ναόμι Κάμπελ!
♣ Διαβάζω ότι στο κόμμα του Τσίπρα θα είναι Λ. Κατσέλη, Όλγα Γεροβασίλη κ.ά. Συγγνώμη, αυτό δεν είναι νέος φορέας, αλλά η… επιστροφή των Τζεντάι.
♣ Στο μεταξύ, ο Πολάκης πιστεύει ότι η λύση για τη χώρα πρέπει να προέλθει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πολιτική ή στο… κουκλοθέατρο;
♣ Αλλά, όπως είπε και ο πρωθυπουργός, «δεν θα υποσχεθούμε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε». Ούτως ή άλλως, κάνουμε ό,τι μας καπνίσει!
♣ Το 70% των Ελλήνων έχει πρόβλημα με τις τιμές στα σούπερ μάρκετ. Και το άλλο 30%; Με τις τιμές στα… beach bars;
♣ Μέτωπο κατά της Δεξιάς με ΠΑΣΟΚ, Πλεύση Ελευθερίας, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25… ονειρεύεται ο Χαρίτσης. Κρίμα, μόνο, που έκλεισε το Allou! Fun Park. Θα μπορούσε να συμπράξει!
♣ Ένα αύριο «χωρίς πολιτικά τζάκια» οραματίζεται ο Κασσελάκης. Τι σύμπτωση! Κι εγώ ένα βράδυ με την Τζίτζι Χαντίντ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ