
«Φωτιά» στα πολιτικά πηγαδάκια: Η άβολη συγκατοίκηση
Πολιτικά βλέμματα, χαμόγελα, αλλά και έντονη αμηχανία επιφύλασσε η λαμπερή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 ετών παρουσίας της «Μασούτης Α.Ε.» στην ελληνική αγορά, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Το «παρών» έδωσαν κορυφαία πολιτικά πρόσωπα από όλο το κοινοβουλευτικό φάσμα, με τις συναντήσεις και τις μεταξύ τους συνομιλίες στα πηγαδάκια να κλέβουν τις εντυπώσεις και να δημιουργούν… ιδιαιτέρως άβολες καταστάσεις.
Μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είχε μια σύντομη συνομιλία με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Το απόλυτο highlight της βραδιάς, ωστόσο, που έγινε αμέσως αντικείμενο σχολιασμού, ήταν η… εκρηκτική διάταξη των καθισμάτων σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια. Η οργανωτική επιτροπή έφερε τετ-α-τετ τον Άδωνι Γεωργιάδη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Φωτο: x.com/AdonisGeorgiadi