Παρεμβαίνουν και τα γραφεία Τύπου στην ΕΡΤ

Πριν από έναν μήνα δημοσιογράφος ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού που εργάζεται παράλληλα και σε γραφείο Τύπου υπουργείου κάλεσε δημοσιογράφο της ΝΕΤ και ζήτησε τον λόγο επειδή δεν μεταδόθηκε σε δελτίο ειδήσεων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης η υπουργική δήλωση! Η απάντηση από την πλευρά της αρχισυνταξίας του δελτίου ήταν να μη διανοηθεί καν να επιχειρήσει και δεύτερη παρέμβαση. Αν και η αντιμετώπιση από πλευράς ΕΡΤ ήταν σωστή, δεν σημαίνει πως η αντίληψη των υπουργών -γυναικών και ανδρών- έχει αλλάξει, ενώ παράλληλα τίθεται θέμα και για την «ανώνυμη» δράση των γραφείων Τύπου, αφού ούτε αυτή η κυβέρνηση τολμάει να θέσει κανόνες για την εργασία των συντακτών στο Δημόσιο.

Έτσι, σε εποχή κρίσης, οι υπουργοί εξακολουθούν να έχουν προσωπικούς στρατούς δημοσίων σχέσεων, την ίδια ώρα που η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας έχει δεκάδες δημοσιογράφους χωρίς αντικείμενο.



Διαβάστε επίσης

27/10/2026

Nova TV: Stoiximan Super League, Λίβερπουλ – Άρσεναλ, Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ., Μπάγερν – Ντόρτμουντ, Copa do Brasil, Μίλαν – Ίντερ, Γιουβέντους – Νάπολι στα κανάλια Novasports & Magenta Sport!

Καταιγιστική αθλητική δράση έρχεται και αυτή την εβδομάδα στις οθόνες των συνδρομητών της Nova TV μέσα από ένα…