Πιο αυστηρά μέτρα για τις μετακινήσεις μελετά η κυβέρνηση… Εκτός από την άδεια του Χρυσοχοΐδη, την έγκριση του Χαρδαλιά, ιατρική γνωμάτευση του Τσιόδρα…

♣ …θα απαιτείται και βεβαίωση του Βορίδη, ως… αρμόδιου για την αγροκτηνοτροφία! Και τα πρόβατα.

♣ Στηρίζει υποτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση για την πανδημία, αλλά καταγγέλλει τα μέτρα για τα νοσοκομεία, αμφισβητεί τις αποφάσεις για εργαζόμενους και επιχειρήσεις.

♣ Δηλαδή, έτσι και δεν στήριζε, τι ακριβώς θα έκανε; Διάβημα στον ΟΗΕ για τα χαλιά του Μαξίμου, στη Unicef για τις τιμές στα μούσμουλα.

♣ Οσονούπω, για τις μετακινήσεις σαλόνι – κρεβατοκάμαρα θα χρειάζεται να πατάμε τον κωδικό 4, παροχή βοήθειας σε άτομο που βρίσκεται σε ανάγκη (σύ­ντομο σεξ…)

♣ Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι θα μειωθούν οι μισθοί στο Δημόσιο. Αν κι εφόσον δεν μειωθούν, υπό τον όρο ότι δεν θα περικοπούν.

♣ Χιονίζει Απρίλη μήνα και ουδείς συγκινείται. Θα εκραγεί κάποια στιγμή το ηφαίστειο της Σαντορίνης και θα είναι πέμπτη είδηση στα κανάλια.

Αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος να γιορτάσει την Ανάσταση στις 27 Μαΐου. Αν το… καθυστερήσει λίγες εβδομάδες θα έχουμε διπλή γιορτή. Τα… Χριστούγεννα!

♣ Μετά το νέο βιντεοκλίπ της Πέγκυς Ζήνα και τις τελευταίες εξελίξεις από το «Masterchef».

♣ Σε μια λιτή ανακοίνωσή του, ο Παπαδημούλης αναφέρει ότι προσφέρει στο ταμείο για την πανδημία το 50% από τα μηνιαία ψώνια του στον Σκλαβενίτη.

♣ Το κακό με την επόμενη ημέρα είναι ότι κατά κανόνα είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

♣ Προχειρότητα κι έλλειψη σχεδίου για την πανδημία καταλογίζει στη κυβέρνηση η Ρ. Δούρου. Λέει πουθενά η Ιστορία…

♣ …ότι μετά τα Δερβενάκια ο Δράμαλης ανέλαβε καθηγητής σε σχολή πολέμου; Ο καπετάνιος του «Τιτανικού» assistant της Πάμελα στο «Baywatch»;

♣ Ας πει κάποιος με τρόπο στον Χαρδαλιά ότι ένας απλός υφυπουργός είναι. Νομίζει ότι έχει ορκιστεί τουλάχιστον συνταγματάρχης. Με το ζόρι κρατιέται να μην ξεκινήσει συλλήψεις.

♣ Αλωνίζει ο Ερντογάν σε Αιγαίο και Μεσόγειο και κάποιοι εδώ πανηγυρίζουν που ο Δένδιας τσαντίστηκε με τον Τσαβούσογλου. Ακριβοί στα πίτουρα, φτηνοί στα cranberries.

Το καταλάβαμε: Όταν δίνεις το 50% του μισθού σου για την πανδημία είναι λαϊκισμός. Όταν δίνεις το 40% στο κόμμα είναι… ηθικό πλεονέκτημα.

♣ Ε, αφού έχουν επιφυλάξεις για τον Τσιόδρα Νοτοπούλου και Άντζυ Σαμίου, τι άλλο μένει να ακούσουμε; Τον Βαρουφάκη να αμφισβητεί τον Αϊνστάιν;

♣ Την Αχτσιόγλου να α­νταγωνίζεται την Μπέλα Χα­ντίντ, τον Βαμβακούλα να έχει ενστάσεις για τον Μέσι.

♣ Το 20% δεν θέλει για πρωθυπουργό ούτε τον Μητσοτάκη ούτε τον Τσίπρα. Δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για τον Σταμάτη Γονίδη.

♣ Τι πειράζει που δεν λειτουργούν τα θέατρα; Αρκεί να δεις τον Κούλογλου να παραδίδει… μαθήματα ιατρικής και… τύφλα να ’χει ο Σεφερλής.

♣ Δίκιο έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι όντως υπερτιμημένη η Ιρίνα Σάικ. Συγκριτικά με τη Θεανώ Φωτίου.

Τσίπρας: «Νιώθουμε τυχεροί που πορευθήκαμε μαζί με τον Μανώλη Γλέζο». Και περήφανοι που συμπορευθήκαμε με τον Καμμένο και την Παπακώστα.

♣ Τι τρέχουν και ρωτάνε γιατρούς και καθηγητές για την πανδημία; Αφού το ‘πε η Άση Μπήλιου, τέλος Απριλίου τα πράγματα θα ηρεμήσουν. Αναμένεται διάγγελμα της Λίτσας Πατέρα.

♣ Την ένταξη των Σκοπίων χαιρέτησε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Χαιρέτα μου τον πλάτανο!

♣ Από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει κατά γράμμα τη Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψαν εκείνοι. Αυτό είναι που λένε…

♣ …ο δολοφόνος γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος. (Και λύνει Sudoku…)

♣ Πάνω από 120 τα κρούσματα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που βρίσκεται σε καραντίνα ανοιχτά του Πειραιά. Πώς λέμε το «Πλοίο της Αγάπης»; Καμία σχέση.

♣ Πρώτο κρούσμα στη Μύκονο και σταμάτησαν όλες οι οικοδομικές εργασίες. Στο δεύτερο θα κάνουν ΜΕΘ το «Super Paradise».

♣ Για την πανδημία στην Ελλάδα φταίνε μια έκθεση στο Μιλάνο, μια εκδρομή στα Ιεροσόλυμα κι ένα πάρτι στην Κηφισιά.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ



Διαβάστε επίσης