Η Γη της Ελιάς επεισόδιο 92: Σοκ με τη δολοφονία του Ορέστη και η δίκη της Ασπασίας ξεκινά

Η Γη της Ελιάς επεισόδιο 92: Σοκ με τη δολοφονία του Ορέστη και η δίκη της Ασπασίας ξεκινά

Οι εξελίξεις στο Η Γη της Ελιάς επεισόδιο 92 κόβουν την ανάσα με ένα στυγερό έγκλημα που θα συγκλονίσει τη Μάνη. Ο Ορέστης πέφτει νεκρός από τα χέρια της Χριστιάνας, η οποία προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της, ενώ την ίδια ώρα ο Λυκούργος δίνει τη δική του μάχη στις δικαστικές αίθουσες για την τύχη της Ασπασίας.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Η αποκάλυψη ότι η Χριστιάνα διατηρεί δεσμούς με τη μαφία οδηγεί σε μια ανεπανόρθωτη τραγωδία. Ο Ορέστης, έχοντας ανακαλύψει το σκοτεινό της παρελθόν, ετοιμάζεται να μιλήσει στην Αλεξάνδρα, όμως η Χριστιάνα δρα προληπτικά και τον δολοφονεί, σκηνοθετώντας τον θάνατό του ως ένα τραγικό ατύχημα. Η εξαφάνισή του προκαλεί συναγερμό, με την Αλεξάνδρα και τη Μαρουσώ να ειδοποιούν τις αρχές, χωρίς να φαντάζονται το κακό που έχει συμβεί.

Την ίδια στιγμή, τα μέτωπα στην Αρεόπολη παραμένουν ανοιχτά. Ο Στέφανος και η Βασιλική βρίσκονται σε διαρκή σύγκρουση για το ενδεχόμενο μετακόμισης στη Γερμανία, με την Αριάδνη να προσπαθεί μάταια να παρέμβει. Στα αισθηματικά, ο Μανώλης και η Αμαλία ζουν μια τελευταία νύχτα πάθους πριν εκείνος αναχωρήσει για την Κρήτη, ενώ ο Κουράκος στέκεται βράχος δίπλα στην Ισμήνη που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η μεγάλη ώρα όμως φτάνει για την Ασπασία, καθώς η δίκη της ξεκινά με τον Λυκούργο να έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη ανατροπή από την πρώτη κιόλας στιγμή.

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:

  • Το τέλος του Ορέστη: Η Χριστιάνα βάφει τα χέρια της με αίμα για να κρατήσει κρυφά τα μυστικά της μαφίας, παρουσιάζοντας το έγκλημα ως ατύχημα.

  • Η δίκη της χρονιάς: Ο Λυκούργος, ο Παρασκευάς και η Ασπασία βρίσκονται στο δικαστήριο, όπου μια ξαφνική αποκάλυψη αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης.

  • Οικογενειακός διχασμός: Η επιμονή της Βασιλικής για τη Γερμανία φέρνει τον Στέφανο στα όριά του, παρά τις παρακλήσεις της Αριάδνης.

  • Ερωτικές ίντριγκες: Η Φρύνη βρίσκει την ευκαιρία να πλησιάσει τον Κωνσταντίνο, ενώ ο Τζον συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα με τη ζηλοτυπία του.

  • Αγωνία για το μωρό: Ο Κουράκος στηρίζει την Ισμήνη στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης της, προσπαθώντας να κρατήσει την ηρεμία στην οικογένεια.


Το έργο

Ο νέος κύκλος ανοίγει με δραματικές εξελίξεις και έντονα συναισθηματικά φορτία. Η εισβολή της οικογένειας Ρουσσάκη από την Κρήτη ανατρέπει τις ισορροπίες, φέρνοντας στο προσκήνιο σκοτεινά μυστικά, παλιούς λογαριασμούς και μια εκδικητική διάθεση που απειλεί να καταστρέψει ό,τι έχει απομείνει όρθιο.

Ένας αόρατος κίνδυνος ελλοχεύει, καθώς ο τρόμος του serial killer εξαπλώνεται, απειλώντας ακόμα και τους πιο ισχυρούς. Την ίδια ώρα, στη Μάνη, τα τραύματα του παρελθόντος δεν έχουν επουλωθεί.

Ο Στάθης προσπαθεί να διαχειριστεί τη ντροπή και το σοκ από το φιάσκο του γάμου της Βασιλικής και το νέο σκάνδαλο που την περιβάλλει, ενώ η Αθηνά συνεχίζει να παλεύει με τα χτυπήματα της προδοσίας από τον Τζον και την Ιουλία.

Μέσα σε αυτό το σκοτεινό και απειλητικό σκηνικό, ο έρωτας δεν σταματά να διεκδικεί χώρο. Ένας νέος μεγάλος έρωτας έρχεται να δώσει ελπίδα και να απαλύνει τον πόνο, αποδεικνύοντας πως ακόμη και στο πιο σκληρό χώμα, η αγάπη μπορεί να ανθίσει.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Γιώργο Παρτσαλάκη

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Αντωνία Χαραλάμπους, Έλενα Χριστοφή, Βαρβάρα Λάρμου, Ιφιγένεια Τζόλα, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Λουκία Βασιλείου, Μάριος Μαριόλος, Θεόφιλος Πασχάλης, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Κωνσταντίνος Χειλάς, Στέλλα Κωστοπούλου, Ντένια Ψυλλιά, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Ντόρις Κυριακίδου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Αλεξάνδρα Ντούνη

Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ
Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Συμβολαιογράφος, ο Μάξιμος Μουμούρης

Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Μάριος Αθανασίου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Αλεξάνδρα, η Πέμη Ζούνη
Στέφανος, ο Αντρέας Γεωργίου
Guest star, Μάρω Κοντού
Ανδρέας Βαρώτσος, ο Γρηγόρης Βαλτινός
Και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA

#GiTisElias