Η Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 77: Ο Κουράκος ξεσκεπάζει τον «διπλό» ρόλο του Βαγιάκου

Η Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 77: Ο Κουράκος ξεσκεπάζει τον «διπλό» ρόλο του Βαγιάκου

Η Γη της Ελιάς επεισόδιο 77: Οι εξελίξεις στη Μάνη κόβουν την ανάσα, καθώς το πέπλο μυστηρίου γύρω από τον Βαγιάκο αρχίζει να διαλύεται, την ώρα που ο απαγορευμένος πόθος κυριεύει τον Κωνσταντίνο.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Ο Κουράκος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς αρνείται να πιστέψει πως ο Βαγιάκος, ένας άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του, λειτουργούσε επί χρόνια ως «βαθύ λαρύγγι» του Δημοσθένη και του υποκόσμου. Ο Βαγιάκος, αντιλαμβανόμενος ότι ο κλοιός στενεύει, αναζητά απεγνωσμένα στήριγμα στην Αμαλία, η οποία όμως καταλαμβάνεται από πανικό μόλις τον αντικρίζει στο Δημαρχείο.

Την ίδια στιγμή, η έρευνα του Στράτου αποδεικνύεται καταλυτική. Τα στοιχεία που φέρνει στο φως δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας: ο Βαγιάκος είναι επίορκος.

Στο ερωτικό μέτωπο, η ένταση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και τη Φρύνη αγγίζει το κόκκινο. Οι συνεχείς δικαιολογίες για να βρίσκονται οδηγούν τελικά σε μια στιγμή απόλυτης αδυναμίας, με τον Κωνσταντίνο να υποκύπτει στην έλξη του και να τη φιλάει με πάθος μέσα στο γραφείο του.

Παράλληλα, ο Ορέστης κινείται στο σκοτάδι. Πεπεισμένος ότι η Χριστιάνα κρύβει κάτι σοβαρό, εισβάλλει κρυφά στο δωμάτιό της αναζητώντας το χαρακτηριστικό σημάδι στην πλάτη της που θα επιβεβαιώσει τις υποψίες του. Τέλος, η πρόταση γάμου του Ορέστη στην Αλεξάνδρα προκαλεί την έκρηξη της Χριστιάνας, η οποία αντιδρά με απρόσμενη σκληρότητα, φέρνοντας τις σχέσεις τους στα άκρα.


Το έργο

Ο νέος κύκλος ανοίγει με δραματικές εξελίξεις και έντονα συναισθηματικά φορτία. Η εισβολή της οικογένειας Ρουσσάκη από την Κρήτη ανατρέπει τις ισορροπίες, φέρνοντας στο προσκήνιο σκοτεινά μυστικά, παλιούς λογαριασμούς και μια εκδικητική διάθεση που απειλεί να καταστρέψει ό,τι έχει απομείνει όρθιο.

Ένας αόρατος κίνδυνος ελλοχεύει, καθώς ο τρόμος του serial killer εξαπλώνεται, απειλώντας ακόμα και τους πιο ισχυρούς. Την ίδια ώρα, στη Μάνη, τα τραύματα του παρελθόντος δεν έχουν επουλωθεί.

Ο Στάθης προσπαθεί να διαχειριστεί τη ντροπή και το σοκ από το φιάσκο του γάμου της Βασιλικής και το νέο σκάνδαλο που την περιβάλλει, ενώ η Αθηνά συνεχίζει να παλεύει με τα χτυπήματα της προδοσίας από τον Τζον και την Ιουλία.

Μέσα σε αυτό το σκοτεινό και απειλητικό σκηνικό, ο έρωτας δεν σταματά να διεκδικεί χώρο. Ένας νέος μεγάλος έρωτας έρχεται να δώσει ελπίδα και να απαλύνει τον πόνο, αποδεικνύοντας πως ακόμη και στο πιο σκληρό χώμα, η αγάπη μπορεί να ανθίσει.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Γιώργο Παρτσαλάκη

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Αντωνία Χαραλάμπους, Έλενα Χριστοφή, Βαρβάρα Λάρμου, Ιφιγένεια Τζόλα, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Λουκία Βασιλείου, Μάριος Μαριόλος, Θεόφιλος Πασχάλης, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Κωνσταντίνος Χειλάς, Στέλλα Κωστοπούλου, Ντένια Ψυλλιά, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Ντόρις Κυριακίδου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Αλεξάνδρα Ντούνη

Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ
Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Συμβολαιογράφος, ο Μάξιμος Μουμούρης

Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Μάριος Αθανασίου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Αλεξάνδρα, η Πέμη Ζούνη
Στέφανος, ο Αντρέας Γεωργίου
Guest star, Μάρω Κοντού
Ανδρέας Βαρώτσος, ο Γρηγόρης Βαλτινός
Και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA

#GiTisElias