Η Γη της Ελιάς επεισόδιο 100: Η Ισμήνη γεννάει πρόωρα και η Ασπασία καταρρέει στο δικαστήριο

Η Γη της Ελιάς επεισόδιο 100: Η Ισμήνη γεννάει πρόωρα και η Ασπασία καταρρέει στο δικαστήριο

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Αλεξάνδρα, στο Επεισόδιο 100 της «Γης της Ελιάς», μετά την επίσκεψή της στο νεκροτομείο, όπου η ταυτοποίηση του Ορέστη επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους της. Την ίδια στιγμή, η δίκη της Ασπασίας διακόπτεται απότομα μετά τη λιποθυμία της, ενώ η Ισμήνη οδηγείται σε οριστικό αδιέξοδο στην κλινική, καθώς η Αριάδνη της απαγορεύει με σκληρότητα να αγγίξει το πρόωρο βρέφος της.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Η ένταση ανάμεσα στην Αριάδνη και την Ισμήνη κορυφώνεται όταν η πρώτη δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο, εμποδίζοντας τη μητέρα να έρθει σε επαφή με το μωρό στη θερμοκοιτίδα. Ο Λυκούργος, ωστόσο, προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να αποφορτίσει την κόρη του, ενώ η Ισμήνη καταφέρνει τελικά να πείσει τον Κουράκο να την αφήσει να πάρει το βρέφος αγκαλιά, λίγο πριν η Αριάδνη εμφανιστεί ξανά και ξεμπροστιάσει τις προθέσεις της. Στο μέτωπο της Κρήτης, το χάσμα μεγαλώνει, καθώς η Αλεξάνδρα ζητά απεγνωσμένα απαντήσεις από τη Μαρουσώ για τις συνθήκες θανάτου του Ορέστη.

Στο παρασκήνιο, η εμφάνιση της Χριστιάνας και η αναβάθμισή της στην οργάνωση φέρνει νέα δεδομένα, την ώρα που η ίδια συνεχίζει να υποκρίνεται τη συμπαράσταση προς τη μητέρα της. Παράλληλα, η Κούλα αναλαμβάνει δράση για να σώσει την παρτίδα στο δικαστήριο, προσφέροντας 5.000 ευρώ στη Χρυσούλα προκειμένου να αλλάξει την ψευδή της κατάθεση. Η Βασιλική παραμένει απαρηγόρητη, καθώς ο Στέφανος επιλέγει να επικοινωνήσει με τη Μαλένα, αγνοώντας επιδεικτικά τη γυναίκα του.

Η μεγάλη ανατροπή έρχεται από ένα λάθος του Μιχάλη. Μια «τολμηρή» φωτογραφία που προοριζόταν για άλλον παραλήπτη καταλήγει στην Αθηνά, προκαλώντας την οργή του Τζον που γίνεται έξαλλος με την απροσεξία του. Τέλος, η Αλεξάνδρα λυγίζει από το βάρος της απώλειας και ξεκαθαρίζει πως δεν θα ησυχάσει αν δεν μάθει όλη την αλήθεια, ενώ η Χριστιάνα ετοιμάζεται να αναλάβει τον νέο της ρόλο, κλείνοντας έναν κύκλο αίματος και μυστηρίου.


Το έργο

Ο νέος κύκλος ανοίγει με δραματικές εξελίξεις και έντονα συναισθηματικά φορτία. Η εισβολή της οικογένειας Ρουσσάκη από την Κρήτη ανατρέπει τις ισορροπίες, φέρνοντας στο προσκήνιο σκοτεινά μυστικά, παλιούς λογαριασμούς και μια εκδικητική διάθεση που απειλεί να καταστρέψει ό,τι έχει απομείνει όρθιο.

Ένας αόρατος κίνδυνος ελλοχεύει, καθώς ο τρόμος του serial killer εξαπλώνεται, απειλώντας ακόμα και τους πιο ισχυρούς. Την ίδια ώρα, στη Μάνη, τα τραύματα του παρελθόντος δεν έχουν επουλωθεί.

Ο Στάθης προσπαθεί να διαχειριστεί τη ντροπή και το σοκ από το φιάσκο του γάμου της Βασιλικής και το νέο σκάνδαλο που την περιβάλλει, ενώ η Αθηνά συνεχίζει να παλεύει με τα χτυπήματα της προδοσίας από τον Τζον και την Ιουλία.

Μέσα σε αυτό το σκοτεινό και απειλητικό σκηνικό, ο έρωτας δεν σταματά να διεκδικεί χώρο. Ένας νέος μεγάλος έρωτας έρχεται να δώσει ελπίδα και να απαλύνει τον πόνο, αποδεικνύοντας πως ακόμη και στο πιο σκληρό χώμα, η αγάπη μπορεί να ανθίσει.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Γιώργο Παρτσαλάκη

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Αντωνία Χαραλάμπους, Έλενα Χριστοφή, Βαρβάρα Λάρμου, Ιφιγένεια Τζόλα, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Λουκία Βασιλείου, Μάριος Μαριόλος, Θεόφιλος Πασχάλης, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Κωνσταντίνος Χειλάς, Στέλλα Κωστοπούλου, Ντένια Ψυλλιά, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Ντόρις Κυριακίδου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Αλεξάνδρα Ντούνη

Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ
Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Συμβολαιογράφος, ο Μάξιμος Μουμούρης

Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Μάριος Αθανασίου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Αλεξάνδρα, η Πέμη Ζούνη
Στέφανος, ο Αντρέας Γεωργίου
Guest star, Μάρω Κοντού
Ανδρέας Βαρώτσος, ο Γρηγόρης Βαλτινός
Και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA

#GiTisElias