Ελεονώρα Μελέτη: Μαύριζα μέσα μου…

«Η ενημέρωση είναι πιο ‘‘βαριά’’ θα έλεγα, κι αυτό γιατί είναι τέτοια η επικαιρότητα, αλλά και η οπτική από την οποία την επεξεργαζόμαστε, που δεν αφήνει περιθώρια για χαρά και αισιοδοξία. Κι αυτό αν θέλετε ή­ταν που με κούρασε. Μαύριζα μέσα μου.

Το κουβαλούσα σπίτι. Η ψυχαγωγία έχει εντελώς άλλα χαρακτηριστικά, αυτό δεν την κάνει υποδεέστερη ούτε κατώτερη, ούτε σαφώς πιο εύκολη. Υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από το να κάνεις τον συνάνθρωπό σου να ξεχαστεί για λίγο από τα τόσα προβλήματα της σύγχρονης ζωής; Καλό θα ήταν να μη βάζουμε ταμπέλες».

Υπογραφή: Ελεονώρα Μελέτη, δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα»

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ



Διαβάστε επίσης

27/10/2026

Nova TV: Stoiximan Super League, Λίβερπουλ – Άρσεναλ, Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ., Μπάγερν – Ντόρτμουντ, Copa do Brasil, Μίλαν – Ίντερ, Γιουβέντους – Νάπολι στα κανάλια Novasports & Magenta Sport!

Καταιγιστική αθλητική δράση έρχεται και αυτή την εβδομάδα στις οθόνες των συνδρομητών της Nova TV μέσα από ένα…