Μία πένα για τον δήμαρχο…

Ο Β. Παπαγεωργόπουλος, κάνοντας έναν απολογισμό του έργου του δήμου για τη χρονιά που έφυγε, υπογράμμισε ιδιαίτερα την έναρξη κατασκευής του νέου δημαρχιακού μεγάρου, τα ανθηρά(!) οικονομικά του δήμου Θεσσαλονίκης, τα συσσίτια που καθημερινά οργανώνονται, μεσημέρι και βράδυ, για τους άπορους συμπολίτες, αλλά και τα δύο γραφεία ευρέσεως εργασίας που λειτουργεί ο δήμος Θεσσαλονίκης και τα οποία συνέβαλαν, όπως σημείωσε, ώστε το 2005 να βρουν δουλειά περισσότεροι από 1.150 πολίτες.
Αναφερόμενος στον νέο χρόνο, δήλωσε αισιόδοξος για την έναρξη κατασκευής των μεγάλων έργων, που τόσο ανάγκη τα έχει η Θεσσαλονίκη, αλλά και για την έναρξη λειτουργίας του θεσμού των μητροπολιτικών δήμων για Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, που θα βοηθήσει τη συμπρωτεύουσα να αναπτυχθεί και να αποτελέσει μοντέλο αυτοδιοίκησης για όλη τη χώρα.
«Το 2006 θα είναι η χρονιά της Θεσσαλονίκης», κατέληξε ο δήμαρχος. Κομμάτια από την πίτα έκοψε ο δήμαρχος για τις αρχές και τους φορείς της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, ο βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, Λουκάς Ανανίκας, ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Τσιότρας, ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αντωνόπουλος, η πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Ν. Αηδονά, ο πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, Α. Βαβούσκος, και εκπρόσωποι όλων των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της πόλης και των πολιτιστικών φορέων της. Επίσης, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του οποίου, Σωτήρης Καπετανόπουλος, όπως ανακοινώθηκε, δώρισε στον εορτάζοντα δήμαρχο έναν στυλογράφο με πένα (οι πένες είναι η μεγάλη αδυναμία του δημάρχου).


Σχολιάστε εδώ