Ηχηρό μήνυμα Βαρθολομαίου: Αν η Αγία Σοφία γίνει Τέμενος θα στρέψει τους Χριστιανούς εναντίον του Ισλάμ

Από το Ναό των Αγίων Αποστόλων στο Φερίκιοϊ, ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας αναφέρθηκε στα σχέδια που έχει η Τουρκία για να μετατρέψει το σύμβολο της Χριστιανοσύνης σε τζαμί. (more…)

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ 30/06/2020

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Π. Νεάρχου: Οι τουρκικές ηγεμονικές φιλοδοξίες είναι στρατηγική απειλή για την Ελλάδα


Γράφει ο
ΠΕΡΙΚΛΗΣ  ΝΕΑΡΧΟΥ
Πρέσβυς ε.τ.


H υπογραφή από την Άγκυρα του μνημονίου περί θαλασσίων ζωνών με τη Λιβύη του εγκαθέτου τους Αλ Σάρατζ αντιπροσωπεύει μια απίστευτη κλιμάκωση, που δείχνει καθαρά πώς εννοεί το Τουρκικό καθεστώς τις σχέσεις με την Ελλάδα και οποιεσδήποτε ενδεχόμενες συζητήσεις περί οριοθετήσεων υφαλοκρηπίδος και ΑΟΖ μεταξύ τους.
(more…)

Ρόκα: Να παραμείνει ο Γιώργος Δώνης

Να παραμείνει ο Γιώργος Δώνης στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος των πλέι οφ εισηγήθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο ο Τσάβι Ρόκα. (more…)

Το Περιστέρι θα… πετάξει

Αύριο, Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020, είναι η πρώτη μέρα έναρξης λειτουργίας του Κτηματολογικού Γραφείου Περιστερίου, το οποίο είναι το πρώτο γραφείο στην Αττική που ανήκει ολοκληρωτικά στο Κτηματολόγιο (ενώ τα υπόλοιπα είναι συναρμοδιότητα με το υπουργείο Δικαιοσύνης) και διαθέτει πολλές ψηφιακές διευκολύνσεις για τους πολίτες και τους επαγγελματίες.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: peristerinews.gr

Μιχάλης Μυτακίδης: Πάντα ήθελα να έχω ένα απάγκειο

«Είμαι από προσφυγική οικογένεια. Οι ‘‘αυτόχθονες’’ μας έλεγαν μέχρι και στα χρόνια μου Τουρκόσπορους. Παρ’ όλα αυτά ένιωθα τρομερή οικειότητα με τα λόγια του Ρήγα, του Σολωμού, του Παπαδιαμάντη κι άλλων πολλών. Πάντα ήθελα να νιώθω ότι έχω απάγκειο. Δεν τα κατάφερα όμως όσο καλή θέληση και να ’χα. Ζηλεύω αυτούς που έχουν πατρίδα. Αυτούς που αγωνίζονται για τον τόπο τους. (more…)

1,2 τρισ. δολ. και 120 εκατ. θέσεις εργασίας θα χαθούν από τον τουρισμό!

Σε παγκόσμιο επίπεδο φέτος

-Τα κρουαζιερόπλοια μέχρι στιγμής δεν φαίνονται στον ορίζοντα
-Ρέτσος, πρόεδρος ΣΕΤΕ: Ο τουρισμός δεν είναι καύσιμη ύλη για πολιτικές συγκρούσεις…

(more…)

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση για την ΕΥΔΑΠ

Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ τάχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε με την Ομοσπονδία εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, σημειώνοντας ότι «το νερό είναι δημόσιο αγαθό, ανθρώπινο δικαίωμα και δεν μπορεί να μπει στη διαδικασία της πώλησης».

(more…)

Η MYTILINEOS κοντά στους νέους αστέγους!

-Στόχος, η επανένταξή τους στην αγορά εργασίας

Δεν ξεχνά η MYTILINEOS ότι μέρος της αποστολής της είναι και η κοινωνική προσφορά. Και αυτήν τη στιγμή, με τη θύελλα στην οικονομία, δεν είναι μόνο οι άνεργοι, είναι και οι άστεγοι. Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι το 65% είναι νεο-άστεγοι. Από αυτόν τον κόσμο, που δεν έχει ένα κεραμίδι, το 62% είναι Έλληνες, το 82% άνδρες, το 18% γυναίκες και από πλευ­ράς ηλικίας το 57% είναι από 35 έως 55 ετών.
(more…)

Έχει… επάρκεια

Το Κτηματολόγιο, σε συνεργασία με το ΤΕΕ, θα διαχειριστεί το πρόγραμμα για την εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων, σύμφωνα με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Δημήτρη Οικονόμου. (more…)