Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει ψέματα και αθλιότητες»
Τάκης Θεοδωρικάκος: «Υπέβαλα μήνυση, η υπόθεση βρίσκεται ήδη στη Δικαιοσύνη»
Δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη βρίσκεται σε τόσο μεγάλο βαθμό απόγνωσης, που για να αντιπολιτευτεί την κυβέρνηση, υιοθετεί ωμά ψέματα και πρωτοφανείς αθλιότητες, της γνωστής για τις αποστολές τις οποίες εκτελεί, εφημερίδας Documento.
Ενημερώνω τους πάντες ότι αντιμετώπισα θεσμικά αυτήν την αθλιότητα εδώ και μήνες, υποβάλλοντας μήνυση εναντίον του ψεύτη, συκοφάντη και υπηρεσιακώς αποτυχημένου πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ και η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη.
Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια.
Αν νομίζουν, τόσο τα ενεργούμενα όσο και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της υπόθεσης, ότι θα με αποσπάσουν από την κρίσιμη αποστολή που μου ανέθεσε ο πρωθυπουργός, αυταπατώνται.
Πάντως, ευχαριστώ και την εφημερίδα και όσους συνεργάζονται για αυτή τη συκοφαντία μαζί της, καθώς θυμίζουν σε όλους πόσο ενοχλώ τα κάθε λογής συμφέροντα».
- Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο Παπισμός και ο ρόλος της Καθολικής Εκκλησίας στον σημερινό κόσμο
- Η αβάσταχτη ελαφρότητα της αριστείας – Του Ν. Στραβελάκη
- Η εσθονή ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ απειλεί τα κράτη της ΕΕ που θα συμμετέχουν στη ρωσική παρέλαση της 9/5/2025 για τη νίκη εναντίον της ναζιστικής Γερμανίας
- Γ. Παπαγιαννόπουλος στο “Π”: Δημογραφικό – υπογεννητικότητα
- Η κρούση του Ν. Σταθόπουλου για τη Euroleague
- Συνεργασία Γιάννη Βαρδινογιάννη – Βαγγέλη Μαρινάκη σε μπάλα και τεχνολογία
- Πώς αλλάζει ο χάρτης στα media/ «Κολοσσός» Nova – Alpha στην επικοινωνία
- Ο Ολυμπιακός γιόρτασε το 48ο με τεσσάρα!
- Και ο ΑΝΤ1 διεκδικεί το Mundial 2026
- Η πρώτη αποχώρηση απόψε στο “Big Brother”