Αλλάζει στόχους ο ΠΑΟΚ χάρη στον Κοντομηνά

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Κοντομηνά δίνει άλλη ώθηση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Έστω κι αν πρόκειται για μια χορηγική σύμβαση, στον «Δικέφαλο του Βορρά» πιστεύουν ότι μπορεί να επεκταθεί και σε άλλα επίπεδα. Έτσι, εκτιμούν ότι μπορούν να πετύχουν την εξυγίανση της ΚΑΕ και σταδιακά να χτίσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που σε βάθος δύο χρόνων θα διεκδικήσει ευθέως την είσοδό του στην Ευρωλίγκα, έστω και μέσω πλέι οφ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος σχεδιάζει να χτίσει τη φετινή ομάδα γύρω από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Γνωρίζει, βέβαια, ότι έτσι μπορεί να χάσει ο ΠΑΟΚ σε ταχύτητα, αλλά εκτιμά πως με τις κατάλληλες προσθήκες στην περιφέρεια θα αντισταθμίσει την έλλειψη ταχύτητας του Λάζου. Από κει και πέρα, ο Μαρκόπουλος ψάχνει κι έναν γρήγορο και αλτικό Αμερικανό για τη φροντ λάιν, με στόχο την ισορροπία στους ψηλούς της ομάδας.

Υπάρχει πάντως κι εναλλακτικό πλάνο, με τον Μαρκόπουλο να εξετάζει το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις με την απόκτηση σμολ φόργουορντ, καθώς φαίνεται να επικρατεί η άποψη ότι οι Αμερικανοί που παίζουν ως τριάρια είναι ιδιαίτερα αλτικοί.


Σχολιάστε εδώ