
TÜV AUSTRIA Labs: Ο Νίκος Γαλάνης στη λίστα Food Innovation 50!
Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Όμιλος ολιστικών υπηρεσιών Πιστοποίησης, Εκπαίδευσης, Τεχνικών και Βιομηχανικών Ελέγχων, Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων, Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης, Εργαστηριακών Αναλύσεων και Δοκιμών, Τεχνολογικών Λύσεων για Ψηφιακές Εκπαιδεύσεις καθώς και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας με λετουργία state of the art SOC (Security Operations Center), με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει μια ακόμη σημαντική διάκριση ενός μέλους της. Ο κ. Νίκος Γαλάνης, εμπορικός διευθυντής του TÜV AUSTRIA Labs αναδείχθηκε στη λίστα Food Innovation 50, ξεχωρίζοντας για την καινοτομία που φέρνει στον κλάδο τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα.
Η Food Innovation 50 αποτελεί μια πρωτοβουλία με στόχο την αναγνώριση και τον εορτασμό των ηγετικών στελεχών, που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου τροφίμων και ποτών στην χώρα. Η λίστα τιμά τα άτομα που, με την αφοσίωση, την εμπειρία και την καινοτόμα σκέψη τους, αναπτύσσουν πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες σε διάφορους τομείς, ωφελώντας τόσο τους καταναλωτές όσο και τις ίδιες τις εταιρείες.
Ο κ. Νίκος Γαλάνης, όντας γεωπόνος της Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου της Μικροβιολογίας και της Ασφάλειας των Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει διατελέσει Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου σε δύο μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Με μεταπτυχιακούς τίτλους σε Χημεία Τροφίμων και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ο κ. Γαλάνης ηγείται την Εμπορική Διεύθυνση των TÜV AUSTRIA Labs, από το 2015.
Το τιμώμενο στέλεχος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τη διάκριση αυτή, που αποτελεί αναγνώριση του καθημερινού μου έργου καθώς και του εργαστηρίου αναλύσεων τροφίμων συνολικά. Με δέσμευση στην προώθηση της έρευνας και ανάπτυξης (R&D) στον τομέα των τροφίμων και ποτών, σταθερός μας στόχος είναι να βελτιώνουμε την ποιότητα, την ασφάλεια και τη διατροφική αξία των προϊόντων. Χάρη στη συστηματική επένδυση στην έρευνα και την καινοτομία, παρέχουμε υπηρεσίες που ενισχύουν τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών».
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
- Συνεχίζεται η… αιμορραγία των νέων προς το εξωτερικό
- ΥΠΠΟ: Αντιπυρική και αντικεραυνική θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού
- Δήλωση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την απώλεια του Δημήτρη Κολοβού
- Από τον Ντόναλντ Τραμπ στον ΑΝΤ1
- Προκήρυξη για τη διεύθυνση του Δευτέρου Προγράμματος
- Μιχάλης Κατρίνης: Απειλούνται με κλείσιμο χιλιάδες επιχειρήσεις επειδή το δημόσιο καθυστερεί να πληρώσει αυτά που τους χρωστάει
- Μελίνα Ασλανίδου – «Μα Τώρα Πια» – Νέο Τραγούδι & Music Video
- Alpha: Είμαστε στην πρώτη θέση σταθερά από την αρχή της σεζόν και τον Απρίλιο!
- MEGA: “Πρωταγωνιστούμε στην ενημέρωση και τον Απρίλιο”
- Το Kosmos στο Athens Street Food Festival 2025