Τραμπ κατά Μακρόν: Δεν έχει ιδέα γιατί έφυγα από την G7 – Δεν αφορά την εκεχειρία, αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο

Τραμπ κατά Μακρόν: Δεν έχει ιδέα γιατί έφυγα από την G7 – Δεν αφορά την εκεχειρία, αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο

Ο Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε εναντίον στον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, κατηγορώντας τον  ότι παραπληροφόρησε το κοινό σχετικά με τους λόγους της αποχώρησής του από τη Σύνοδο Κορυφής της G7 στον Καναδά.

«Δεν ξέρει γιατί αποχώρησα από την G7», δήλωσε.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ διέψευσε κατηγορηματικά ότι η επιστροφή του στην Ουάσινγκτον έχει σχέση με προσπάθειες για εκεχειρία μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, υπογραμμίζοντας πως η πραγματική του αποστολή είναι «πολύ μεγαλύτερη». Με ειρωνικό ύφος, στράφηκε εναντίον του Μακρόν, υποστηρίζοντας πως είτε εκ προθέσεως είτε από άγνοια, «κάνει πάντα λάθος».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αμερικανού Προέδρου:

«Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, που αναζητά δημοσιότητα, δήλωσε λανθασμένα ότι έφυγα από τη Σύνοδο Κορυφής της G7 στον Καναδά για να επιστρέψω στην Ουάσινγκτον και να εργαστώ σε μια «εκεχειρία» μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Λάθος! Δεν έχει ιδέα γιατί κατευθύνομαι τώρα στην Ουάσινγκτον, αλλά σίγουρα δεν έχει να κάνει με εκεχειρία. Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Είτε σκόπιμα είτε όχι, ο Εμανουέλ πάντα κάνει λάθος. Μείνετε συντονισμένοι!»


Σχολιάστε εδώ