
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυρ. Μητσοτάκης συμπεριφέρεται σα να μην έχει συμβεί τίποτα – είναι ευχαριστημένος για τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης που αφορούν την Υγεία
«Παρ’ όλο που έχουν περάσει ήδη τρεις μέρες από την κάλπη των ευρωεκλογών, η οποία καταβαράθρωσε τα εκλογικά ποσοστά της ΝΔ, ο αρχηγός της, Κυρ. Μητσοτάκης, εξακολουθεί να συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, όπως προκύπτει από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:
“Παρ’ όλο που έχουν περάσει ήδη τρεις μέρες από την κάλπη των ευρωεκλογών, η οποία καταβαράθρωσε τα εκλογικά ποσοστά της ΝΔ, ο αρχηγός της, Κυρ. Μητσοτάκης, εξακολουθεί να συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, όπως προκύπτει από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως θα επιδιώξει να συνεχίσει τις «μεταρρυθμίσεις» που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά του, δηλαδή την περαιτέρω διάλυση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας, ενώ διαπίστωσε πως η κυβέρνησή του τα έχει πάει καλά, παρότι έχασε 13 ποσοστιαίες μονάδες μέσα σε έναν μόλις χρόνο.
Σε ό,τι αφορά τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, για τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για τον τρόπο με τον οποίο τους έχει διαχειριστεί η κυβέρνησή του, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως υπάρχουν κι άλλοι που συμφωνούν μαζί του. Κι αυτοί είναι όλοι οι μεγαλόσχημοι φίλοι της κυβέρνησης, οι οποίοι έχουν πάρει τη μερίδα του λέοντος, αφήνοντας, κυριολεκτικά, ψίχουλα για τις μικρές μεσαίες επιχειρήσεις. Από ΄κει και πέρα, μόνο ο κ. Μητσοτάκης έχει τέτοιο θράσος ώστε να ισχυριστεί πως είναι ευχαριστημένος για τα κονδύλια του Ταμείου που αφορούν την Υγεία. Σε ποια χώρα ζει, αλήθεια;
Κατανοούμε, τέλος, το γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν ανησυχεί από την άνοδο της άκρας Δεξιάς. Κι αυτό γιατί η άκρα Δεξιά στη χώρα μας είτε κατοικοεδρεύει εντός του κόμματος του είτε αποτελεί δορυφόρο του.”
- ΘΕΛΕΙ «ΓΚΑΤΣΙ» Η ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ
- ΠΑΡΩΝ Ο ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ στο Ultimate Championship Στίβου της Βουδαπέστης
- Οι αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις – ΔΕΥΤΕΡΑ (05/5)
- «Ιστορίες Γυναικών» & ολοήμερο αφιέρωμα με back-to-back καθηλωτικές ταινίες για την Ημέρα της Μητέρας στο Novalifε!
- Τα παιχνίδια των κερδοσκόπων και του κράτους με την ακρίβεια συνεχίζονται
- Χωρίς ρεύμα το Αργοστόλι λόγω του… κρουαζιεροπλοίου
- Όταν απουσιάζει η λογική, όλα είναι πιθανά…
- Η κρούση του Ν. Σταθόπουλου για τη Euroleague
- Συνεργασία Γιάννη Βαρδινογιάννη – Βαγγέλη Μαρινάκη σε μπάλα και τεχνολογία
- Πώς αλλάζει ο χάρτης στα media/ «Κολοσσός» Nova – Alpha στην επικοινωνία