
Ριμπάλτα: «Να χτίσουμε έναν σύλλογο πιο κοντά στα top ευρωπαϊκά κλαμπ»
Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα είναι ο νέος Διευθυντής Ποδοσφαίρου (Director of Football) της ΠΑΕ ΑΕΚ και ήδη έχει πιάσει δουλειά.
Ο 44χρονος Ισπανός… σήκωσε μανίκια από την πρώτη στιγμή που αφίχθη στην Αθήνα, αρχίζοντας από τα Σπάτα, όπου είχε συνεργασίες με τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και γενικά όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Χθες το απόγευμα ήρθε η ώρα να επισκεφτεί για πρώτη φορά και τα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά και να ξεναγηθεί σε όλους τους χώρους της OPAP Arena.
Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του AEK TV τόνισε: «Είμαι ο Χαβιέρ Ριμπάλτα. Είμαι 44 χρονών και είμαι Ισπανός από τη Βαρκελώνη. Θέλουμε να «χτίσουμε» ένα σύλλογο πιο κοντά στα τοπ Ευρωπαϊκά κλαμπ.
Ο ιδιοκτήτης, κ. Ηλιόπουλος, μου παρουσίασε ένα πρότζεκτ και το όραμά του και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αυτό που θέλει να κάνει για το κλαμπ. ΟΚ. Από τώρα αρχίζουμε να δουλεύουμε!
Vamos AEK!».
- O bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην πιο μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού για τη Euroleague
- Παράγοντες που Οδηγούν σε Προβληματική Χρήση των Κοινωνικών Δικτύων (Social Media) στους Εφήβους
- Eurovision 2025: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας | Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες
- Eurovision 2025: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας | Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συστήνει το Ευρωπαϊκό Τάγμα Αξίας
- ΑΙΧΜΕΣ: Κόψιμο στο …”Παρά Πέντε”
- Χάντμπολ: «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ» ΤΕΛΙΚΟΙ
- Πάπας Φραγκίσκος: Δίδαξε απλότητα
- Επιτροπή Δεοντολογίας με… απόφαση υφυπουργού
- Αναβολή για ΑΡΤ FM