Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για τον δεύτερο τελικό με την Αλκαλόιντ – Tι είπε ο Παπασταμάτης

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για τον δεύτερο τελικό με την Αλκαλόιντ – Tι είπε ο Παπασταμάτης

Κρίσιμες στιγμές για το τι μέλλει γενέσθαι με τον 2ο τελικό της ΑΕΚ κόντρα στην Αλκαλόιντ, στα Σκόπια, για το EHF European Cup!

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, και ενώ το παιχνίδι ήταν να ξεκινήσει στις 21:30 στην πρωτεύουσα της Βόρειας Μακεδονίας, κάποια πούλμαν με οπαδούς της Ένωσης έχουν φτάσει και κάποια όχι, καθώς δεν τους επετράπη να περάσουν τα σύνορα!

O πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, ενημέρωσε την ομάδα στα αποδυτήρια ότι απόφαση της διοίκησης, είναι η Ένωση να μην παίξει, σεβόμενη την αδικία εις βάρος του κόσμου της ΑΕΚ: «Καταλαβαίνω ότι θέλατε όλοι να μπούμε και να δώσουμε τη μάχη μας. Αλλά το δίκιο του κόσμου της ΑΕΚ είναι και δικό μας δίκιο. Αυτοί είναι η δύναμη μας και θα τους σεβόμαστε με το όποιο τίμημα. Την αδικία εις βάρος του κόσμου μας και την εξαπάτηση των Τοπικών Αρχών, δεν θα την επιτρέψουμε. Η ΑΕΚ είναι οικογένεια. Και είμαστε ΕΝΑ με τον κόσμο μας. Η απόφαση όλων μας στη διοίκηση είναι να μην βγούμε να παίξουμε. Καταλαβαίνω ότι είστε επαγγελματίες και ότι αυτή τη στιγμή στεναχωριέστε. Αλλά πάνω απ’ όλα παιδιά είναι η τιμή της ΑΕΚ. Και το μεγαλύτερο στήριγμα της ΑΕΚ είναι ο κόσμος της. Και ο σεβασμός μας σε αυτούς είναι αδιαπραγμάτευτος.».

Περισσότερα στην πηγή sport-fm.gr



Σχολιάστε εδώ