
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία (10/1)
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση των εθνικών αποθεμάτων αίματος και την προώθηση της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Συγκεκριμένα, η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον Παλαιό Σταθμό Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 21, Ομόνοια, την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2025 και ώρες 09:30 έως 13:30
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να συμμετάσχει στην αιμοδοσία και να προσφέρουν αυτό το ανεκτίμητο δώρο ζωής. Με μία απλή και σύντομη διαδικασία, κάθε εθελοντής αιμοδότης μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στη στήριξη των ασθενών που χρειάζονται αίμα, σώζοντας ζωές.
Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί κορυφαία πράξη ανθρωπισμού και κοινωνικής ευθύνης, καθώς το αίμα είναι αναντικατάστατο και δεν παράγεται με τεχνητό τρόπο. Η τακτική αιμοδοσία βοηθά στη διατήρηση επαρκών αποθεμάτων και αποτελεί ένδειξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.
- Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται την Άντζελα Δημητρίου, στο «After Dark» _Κυριακή τα μεσάνυχτα
- Όμιλος ΔΕΗ: Μέλος του ευρωπαϊκού φορέα DIGITALEUROPE
- Με το… δεξί μπήκε το 2025 στον τουρισμό
- «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε τα 100.000€ και έσπασε το κοντέρ της τηλεθέασης!
- Κ. Νοτοπούλου: Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να κρύψει την απουσία στεγαστικής πολιτικής
- Κατέθεσε προσφορά η ΕΡΤ για το Mundial 2026
- Έγκριση και από τη Βουλή για τον Γιάννη Παπαδόπουλο στη θέση του Προέδρου της ΕΡΤ
- Επαφές Μητσοτάκη στο περιθώριο του συνεδρίου του ΕΛΚ με τον Σουηδό Ulf Kristersson – Όσα συζητήθηκαν
- UEFA Europa & Conference League: Η ημιτελική φάση ξεκινά στην COSMOTE TV
- Το Media and Democracy Summit επιστρέφει στις 5-6 Μαΐου στο Πανεπιστήμιο του Delaware