
O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η ΠΑΕ Ατρόμητος συνδιοργανώνουν μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία
O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η ΠΑΕ Ατρόμητος συνδιοργανώνουν μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία
Μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η ΠΑΕ Ατρόμητος, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025 , στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου «Άγγελος Ράμφος»(Θύρα 5, οδός Γιαννιτσών) και ώρες 9:30 – 13:30, στοχεύοντας στην ενίσχυση των συμπολιτών μας που χρειάζονται άμεσα τη βοήθειά μας.
Σε μια ιδιαίτερη περίοδο, που η ανάγκη για να στρέψουμε την προσοχή μας στον συνάνθρωπό μας είναι ακόμα πιο επιτακτική, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η ΠΑΕ Ατρόμητος απευθύνουν από κοινού κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να προσέλθει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου ώστε να συγκεντρωθεί ικανή ποσότητα αίματος για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
- “Η Γη της Ελιάς” Επεισόδιο 134 – 4ος κύκλος: Ο Μάνος πουλήσει το μερίδιό του από τον συνεταιρισμό;
- Παραμύθι το επίδομα των 250 ευρώ σε χιλιάδες συνταξιούχους-Αποκάλυψη της ΕΝΥΠΕΚ
- Μετακίνηση στον ΑΝΤ1
- Το “Prime Time” στον Έβρο
- Επιστροφή Κοκλώνη;
- Επιδότηση 6,8 εκατ. ευρώ για τον τρίτο κύκλο της «Τεχεράνης»
- Αυτοκράτορας στην Πόλη ο Παναθηναϊκός με νίκη επί της Εφές
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση οφείλει να πάρει θέση για την τιμωρητική απόλυση του Κ. Γενηδούνια, διαφορετικά η σιωπή της θα την εκθέσει ανεπανόρθωτα
- Σωκράτης Φάμελλος για Γενηδούνια: Κυβέρνηση διαφθοράς και αυταρχισμού, που επί της ουσίας τιμωρεί τον συνδικαλισμό
- Ν. Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση απαξιώνει την περιουσία χιλιάδων μικροϊδιοκτητών – Αναλαμβάνουμε άμεσα πρωτοβουλία να διορθωθεί το ΠΔ 194/2025»