
Νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Mega
Μια φορά μέσα στον Φεβρουάριο δεν είναι αρκετή! Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και ο Λάκης Λαζόπουλος ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο MEGA.Καλεσμένη της σατιρικής εκπομπής η Ματούλα Ζαμάνη. «Κι αν το χαμόγελο του λείπει αυτού του κόσμου»… η τραγουδοποιός ανεβαίνει στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», και παρέα με τον Λάκη Λαζόπουλο, προσκαλούν τους τηλεθεατές να τραγουδήσουν μαζί τους και να το ξαναβρούν.
Το «Τσαντίρι» μεταμορφώνεται σε σκηνή Επιθεώρησης και φιλοξενεί για δεύτερη φορά, μετά την πρεμιέρα, την αγαπημένη του Λάκη, Ελένη Γερασιμίδου. Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος δίνει χώρο στη νέα γενιά κωμικών, προσκαλώντας την stand-up comedian, Ήρα Κατσούδα σε ένα act από κοινού με τον «ανιψιό» του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», Κώστα Σιάφη.
Οι τηλεθεατές μπορούν να υπολογίζουν, όπως σε κάθε εκπομπή, στο εύστοχο σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου. Παράλληλα το «Τσαντίρι» φέρνει απολαυστικά AI βίντεο με νέες περσόνες και βρίσκει τις κατά
Η σάτιρα θα συνεχίσει να βρίσκει το δρόμο της στη μικρή οθόνη μέσα από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο MEGA.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
- Φέτος θα… τσουρουφλιστούμε. από την ακρίβεια περισσότερο από άλλες χρονιές
- Στο σκαμνί για τις επιδοτήσεις
- Διαφθορά και στη Δικαιοσύνη; Αυτό μας έλειπε…
- Μαζί ΑΝΤ1+ και DAZN!
- MAD VMA 2025: «σάρωσαν» οι καλλιτέχνες και τα τραγούδια της Panik
- Disney και Universal μηνύουν εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης
- Φθηνότερο internet από τη ΔΕΗ
- Πώς σχεδιάζει η Κυβέρνηση την αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών
- Παράταση στο ραδιοτηλεοπτικό χάος…
- Εκτός μάνατζμεντ της United Group ο ιδρυτής Ντράγκαν Σόλακ!