
Με ανατροπή, νίκη ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση
Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πράσινοι ήταν ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του ματς, επικράτησαν με 2-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και περιμένουν τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ για να σφραγίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην προσπάθεια που κάνουν για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.
Ατρόμητος: Κοσέλεφ, Μπρόρσον (46’ Σταυρόπουλος), Τσακμάκης, Μουντές, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Καραμάνης (61’ Μπάκου), Μίχορλ, Καλοσκάμης (61’ Έντερ), Βρακάς (46’ Ουάρντα), Φαν Βέερτ (69’ Καρλίτος).
Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Αράο, Τσέριν (73’ Μαξίμοβιτς), Ουναΐ (84’ Μπακασέτας), Μαντσίνι (64’ Λημνιός), Πελίστρι (84’ Τετέ), Γερεμέγεφ (73’ Ιωαννίδης).
- Πλεονάσματα, υπερπλεονάσματα και επιδόματα: Με μία λέξη, φτωχοποίηση – Του Ν. Στραβελάκη
- Προφήτης Ιερεμίας
- Εργατική Πρωτομαγιά: Γενική Απεργία – Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
- Ετοιμάζουν αυξήσεις και στο νερό με τον… μπαμπούλα της λειψυδρίας
- “Η Γη της Ελιάς” Επεισόδιο 134 – 4ος κύκλος: Ο Μάνος πουλήσει το μερίδιό του από τον συνεταιρισμό;
- Παραμύθι το επίδομα των 250 ευρώ σε χιλιάδες συνταξιούχους-Αποκάλυψη της ΕΝΥΠΕΚ
- Μετακίνηση στον ΑΝΤ1
- Το “Prime Time” στον Έβρο
- Επιστροφή Κοκλώνη;
- Επιδότηση 6,8 εκατ. ευρώ για τον τρίτο κύκλο της «Τεχεράνης»