
Μαζί ΑΝΤ1+ και DAZN!
Ένας στόχος από το 2019 γίνεται πραγματικότητα το 2025! Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ προχωράει σε συνεργασία με την αθλητική πλατφόρμα DAZN, με στόχο την ενίσχυση της υπηρεσίας ΑΝΤ1+.
Το αθλητικό περιεχόμενο του DAZN απευθύνεται σε 300 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως και περιλαμβάνει το NFL Game Pass, το Riyadh Season, το Queensberry Promotions και το Matchroom, καθώς και το FIBA Courtside 1891, το LIV Golf και το WTA.
Ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί να αποκτήσει το Mundial 2026, το οποίο διεκδικεί και η ΕΡΤ, ενώ ήδη στην πλατφόρμα ΑΝΤ1+ μεταδίδεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, αγώνες από το UEFA Europa League και από το UEFA Europa Conference League.
Η στήλη είχε καταγράψει τις επαφές που είχε ο Θοδωρής Κυριακού για την πλατφόρμα DAZN στις 29 Σεπτεμβρίου 2019.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ