
ΜadWalk TV: To fashion pop-up κανάλι του Mad, αποκλειστικά στο VODAFONE TV
Το MadWalk TV, το θεματικό κανάλι του Mad αφιερωμένο στο μεγαλύτερο fashion and music event της χώρας, βρίσκεται από τις 14 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο VODAFONE TV, στο πλαίσιο του Madwalk 2024 by Three Cents, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου στο Tae Kwon Do.
Ετοιμαστείτε να απολαύσετε στην οθόνη σας ένα πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο γεμάτο μόδα και μουσική, σε ένα 24ωρο πρόγραμμα που θα μεταφέρει στην οθόνη τον παλμό του απόλυτου fashion event της χώρας μας. Μέσα από διαφορετικές θεματικές ζώνες θα παρακολουθήσουμε ανατρεπτικά acts καλλιτεχνών, όλους τους μεγάλους σχεδιαστές και fashion brands που πέρασαν από το catwalk του MadWalk, τις πιο σέξυ εμφανίσεις από όλα τα χρόνια του θεσμού, video clips «κομμένα και ραμμένα» για υψηλή μόδα, αλλά και catwalks από όλον τον κόσμο.
Παράλληλα, στο πρόγραμμα του MadWalk TV εντάσσεται και η καθημερινή εκπομπή του Mad, MadWalk TV Show, με καλεσμένους ανθρώπους τις μόδας και αγαπημένους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο φετινό show για να τα μάθουμε όλα από «πρώτο χέρι».
Μια μοναδική τηλεοπτική εμπειρία γεμάτη μόδα, δημιουργία και πολλή μουσική! Συντονιστείτε στο VODAFONE TV, στη θέση 619.
Δείτε εδώ το trailer: https://youtu.be/dojFvdfdsSw
Το Madwalk 2024 by Three Cents έρχεται τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στο Tae Kwon Do, η τηλεοπτική μετάδοση του event θα γίνει από το Mega σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ η πρώτη επανάληψη θα προβληθεί αποκλειστικά από το Vodafone TV.
https://www.instagram.com/mad_tv/
https://www.instagram.com/madwalk/
https://www.facebook.com/www.mad.tv/
https://www.facebook.com/MadWalkTheFashionMusicProject/
- Ένας Αιγύπτιος, ένας Βαβυλώνιος κι ένας Βίκινγκ μπαίνουν σ’ένα μπαρ
- Π. Μαρινάκης: Σχεδιάζουμε να δώσουμε άδειες σε TV και ραδιόφωνο
- Νέα οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» – Κέρδη μέχρι και 50.000 ευρώ κάθε μήνα για 24 μήνες
- Νέα οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» – Κέρδη μέχρι και 50.000 ευρώ κάθε μήνα για 24 μήνες
- Το Ευρωμπάσκετ Γυναικών στην ΕΡΤ
- ΛΑΟΣ και Φ. Καμπούρης : Καταγγελία κατά Π. Μαρινάκη για Δημοκρατία FM
- «Ο Τιμωρός» – Επεισόδιο 84: Ο Μάρκος θα αιφνιδιάσει τους Κομνηνούς με τον κατάλληλο τρόπο;
- Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρέχει οδηγίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πνιγμών στην Ελλάδα
- Μαρίνα Κοντοτόλη: «Κατάργηση εκδοτηρίων: Ψηφιακή πρόοδος με κοινωνικό κόστος»
- Και επίσημα η United Media Sarl αποκτά ποσοστό 50% στον Alpha TV