
Φαβορί η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα!
Τα σενάρια τίτλου και το «κιτρινόμαυρο» προβάδισμα
Kαι ο φετινός τίτλος στη Super League, όπως και ο περσινός, αρχίζει να βάφεται «κιτρινόμαυρος»! Η «Ένωση» κρατά την τύχη στα… πόδια της και χρειάζεται πέντε βαθμούς στα επόμενα τρία ματς ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει δύο εκτός έδρας ντέρμπι στο πρόγραμμά της, με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί στην έδρα της τη Λαμία.
Ο Παναθηναϊκός, που ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στο ντέρμπι τίτλου στη Νέα Φιλαδέλφεια, πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και για να κάνει την υπέρβαση θα χρειαστεί το δικό του απόλυτο αλλά και η ΑΕΚ να χάσει πέντε βαθμούς. Απίθανα πράγματα, δηλαδή, αφού, επί της ουσίας, σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» επικρατήσουν απόψε στην Τούμπα, το πρωτάθλημα θα είναι δικό τους!
Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, που πέταξε ανέλπιστα βαθμούς στη Λαμία, γλιτώνοντας μάλιστα την ήττα στο φινάλε, η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι μονόδρομος για να συνεχίσει να ελπίζει. Αν αυτό συμβεί, τότε θα ψάξει το απόλυτο και μαζί θα θέλει μία ακόμη απώλεια της ομάδας του Αλμέιδα για να κόψει εκείνος πρώτος το νήμα στην κούρσα του τίτλου.
Στη δυσκολότερη θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει 67 βαθμούς και βρίσκεται στο -8 από την κορυφή. Ο μόνος τρόπος για να φτάσουν οι Πειραιώτες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μέσω ενός δικού τους 3/3 και μαζί ήττα της «Ένωσης» από τον ΠΑΟΚ ή τη Λαμία.
Σήμερα, στις 17:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία, στις 19:30 ξεκινά το ντέρμπι των «Δικεφάλων» και στις 20:30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ
-
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρέχει οδηγίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πνιγμών στην Ελλάδα
-
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απένειμε τα Έπαθλα Αρετής «Κλειώς Μισιρλόγλου» σε μια λαμπρή Τελετή στη Θεσσαλονίκη
-
Νίκος Χαρδαλιάς από τον Ασπρόπυργο: «Δεν μπορούμε να δεχτούμε πλέον γειτονιές χωρίς βασικές υποδομές. Στηρίζουμε τις γειτονιές και τους συμπολίτες μας, που στη ζωή τους δεν έχουν βρει τίποτα εύκολο»
-
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2026
-
ΕΒΕΠ: Πολυεπίπεδες οι οικονομικές επιπτώσεις από την πολεμική ένταση στη Μέση Ανατολή
-
Η Nova αναβαθμίζει το 5G δίκτυο κινητής προσφέροντας ταχύτητες έως 1 Gbps
-
Η μεγάλη αντιπολεμική συναυλία σε απευθείας μετάδοση από τον «Αθήνα 984»
-
Αύριο, στο ΕΣΡ, η εξ αναβολής ακρόαση ANT1, STAR, OPEN για τον απεχθή τρόπο προβολής του θανάτου του Τζωρτζ Μπάλντοκ
-
ΑΙΧΜΕΣ: Τι συμβαίνει στο “ελληνικό Χόλιγουντ”;
-
Επένδυση 1 δισ. ευρώ στην Ισπανία από το Netflix
- Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρέχει οδηγίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πνιγμών στην Ελλάδα
- Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απένειμε τα Έπαθλα Αρετής «Κλειώς Μισιρλόγλου» σε μια λαμπρή Τελετή στη Θεσσαλονίκη
- Νίκος Χαρδαλιάς από τον Ασπρόπυργο: «Δεν μπορούμε να δεχτούμε πλέον γειτονιές χωρίς βασικές υποδομές. Στηρίζουμε τις γειτονιές και τους συμπολίτες μας, που στη ζωή τους δεν έχουν βρει τίποτα εύκολο»
- ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2026
- ΕΒΕΠ: Πολυεπίπεδες οι οικονομικές επιπτώσεις από την πολεμική ένταση στη Μέση Ανατολή
- Η Nova αναβαθμίζει το 5G δίκτυο κινητής προσφέροντας ταχύτητες έως 1 Gbps
- Η μεγάλη αντιπολεμική συναυλία σε απευθείας μετάδοση από τον «Αθήνα 984»
- Αύριο, στο ΕΣΡ, η εξ αναβολής ακρόαση ANT1, STAR, OPEN για τον απεχθή τρόπο προβολής του θανάτου του Τζωρτζ Μπάλντοκ
- ΑΙΧΜΕΣ: Τι συμβαίνει στο “ελληνικό Χόλιγουντ”;
- Επένδυση 1 δισ. ευρώ στην Ισπανία από το Netflix