
Δεν πτοήθηκε από την ίωση και προκρίθηκε στους “8” του BCL η ΑΕΚ Betsson
H ΑΕΚ Betsson πανηγύρισε τεράστια νίκη επί της Βίρτσμπουργκ (84-77) σε μια τρομερή ατμόσφαιρα στη «Sunel Arena», κλειδώνοντας και μαθηματικά την πρόκριση στα προημιτελικά του BCL!
Η ομάδα του Σάκοτα στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε στο -17. Όμως “έσφιξε” την αμυνά της και στα επόμενα τρία δεκάλεπτα δέχθηκε μόνο -43 πόντους!
Ο Δημήτρης Φλιώνης διακρίθηκε με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ 1 ασίστ και 7 κλεψίματα (!), παράλληλα οι Χάντερ Χέιλ (23π., 6ρ.), Γκόλντεν (13π., 7ρ., 4ασ.) και Πρέντις Χαμπ (11π., 6ασ., 4ρ.) ακολούθησαν σε απόδοση.
Τα δεκάλεπτα: 19-34, 39-48, 59-65, 84-77.
- Έγκριση και από τη Βουλή για τον Γιάννη Παπαδόπουλο στη θέση του Προέδρου της ΕΡΤ
- Νίκος Χαρδαλιάς: «Η αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της Αττικής απαιτεί Μητροπολιτική προσέγγιση»
- Θ. Φωτίου στη Βουλή: Στρεβλό, ασυντόνιστο, παρωχημένης αντίληψης και αμιγώς επικοινωνιακού σκοπού το πιλοτικό πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης για την πρώιμη παρέμβαση σε παιδιά 0-6 ετών
- «Ήρωας γίνεσαι όταν προλαμβάνεις!». Κοινωνικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης για την αντιπυρική περίοδο (ΣΠΟΤ)
- Λευτέρης Πανταζής: «Βασιλιάς» – Το νέο του album κυκλοφορεί! (video)
- Αλέκος Παναγούλης, ο ήρωας των ηρώων
- UEFA Europa & Conference League: Η ημιτελική φάση ξεκινά στην COSMOTE TV
- Το Media and Democracy Summit επιστρέφει στις 5-6 Μαΐου στο Πανεπιστήμιο του Delaware
- ΑΙΧΜΕΣ: Ευθύνες
- Δόση 2,2 εκατ. ευρώ στο ΑΠΕ