
«Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Καλοκαιρινή στραπατσάδα, αφράτα σκορδοτυρόψωμα και ένα πεντανόστιμο κέικ με κότατζ, μέλι και βερίκοκα
Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.
Δείτε το επεισόδιο Live streaming ΕΔΩ
Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
Το Σάββατο 7 Ιουνίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με καλοκαιρινή στραπατσάδα με λευκά σπαράγγια και ανθότυρο. Στη συνέχεια, ετοιμάζει χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα ψητού και δείχνει τον τρόπο για να τις μαγειρέψουμε στην εντέλεια. Φτιάχνει τηγανητά κολοκυθάκια με τζατζίκι, ένα ορεκτικό που αρέσει σε όλους και προτείνει αγαπημένα ζυμαρικά: Πένες με τόνο και ψητά ντοματίνια. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με Galette με κρέμα αμυγδάλου, αχλάδια και τζίντζερ.
Την Κυριακή 8 Ιουνίου, ο chef ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο και αρωματικό γιουβέτσι με μανιτάρια και χαλούμι. Για τη συνέχεια, μαγειρεύει το πιο τρυφερό μοσχαράκι με τη διάσημη ασιατική σάλτσα σατάι στο λεπτό, ενώ φτιάχνει και ένα κλασικό ελληνικό πιάτο: κοτόπουλο με μπάμιες και πλούσια αρωματική σάλτσα ντομάτας. Αμέσως μετά, ψήνει τα πιο αφράτα σκορδοτυρόψωμα, μία λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους και για γλυκό σερβίρει ένα ξεχωριστό κέικ με κότατζ, μέλι και βερίκοκα.
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!
Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions